vineri, 9 noiembrie 2018

Liga a 3-a, Seria I | Avancronica etapei a 12-a, delegările de arbitri și observatori, pronosticuri | CSM Ceahlăul la ultimul joc oficial la Piatra Neamț din 2018 înfruntă CSM Focșani 2007

Este pentru prima dată când toate jocurile etapei din Seria I sunt programate pentru ziua de sâmbătă de la orele 14:00. Acest lucru a devenit posibil și datorită faptului că partida de la Pașcani în care trebuiau să se întâlnească CSM Pașcani și CSM Roman nu se mai dispută datorită retragerii din campionat a formației din urbea păstorită de primarul Lucian Micu.
La prima vedere, meciurile cele mai interesante prin prisma clasamentului și a notei de echilibru ce se anunță cel puțin teoretic înainte de startul jocurilor se anunță a fi jocurile de la Rm.Sărat, Miroslava și Piatra Neamț, locații unde vor poposi grupările CS Sporting Liești, ACS KSE Târgu Secuiesc și CSM Focșani 2007.

1. CSM Pașcani - CSM Roman - nu se dispută : formația romașcană s-a retras din campionat și toate rezultatele înregistrate au fost anulate conform regulamentului.
2. CSM Rm.Sărat - CS Sporting Liești - stadion Municipal Rm.Sărat (Buzău).
A: Mihai Amorăriței - Câmpina (Prahova), A1: Alexandru Bodolan - București, A2: Andrei Dumitrescu - București. Obs: Teodor Grozea - Brăila și Eiub Elvin - Măcin (Tulcea).

Gazdele de la CSM Rm.Sărat au neapărată nevoie de toate cele 3 puncte pentru a evada cât mai rapid din zona periculoasă în care se află mai ales după ce a pierdut cele 3 puncte din partida câștigată la scor (6-1) cu CSM Roman. Numai că CS Sporting Liești este o formație cu rezultate bune în acest sezon în deplasare, așa că ne putem aștepta la o partidă echilibrată la prima vedere, cu un rezultat incert.
CSM Rm.Sărat pe teren propriu are următoarea linie de clasament: 1-1 cu CSM Focșani 2007, 1-1 cu ACS Foresta Suceava, 6-1 cu CSM Roman (rezultat anulat), 2-0 cu ACS KSE Târgu Secuiesc și 0-2 cu AFC Metalul Buzău.
CS Sporting Liești în deplasare a înregistrat rezultatele: 5-1 la ASMS ACS Sănătatea Darabani, 0-2 la SCM Gloria Buzău, 2-0 la Dorohoi cu FC Botoșani 2, 1-1 la CSM Focșani 2007, 5-1 la CSM Roman (rezultat anulat) și 1-1 la Buzău cu AFC Metalul.

Pronostic: 1,x,2

3. ACS Suporter Club Oțelul Galați - AFC Metalul Buzău - stadion Oțelul (Galați).
A: Marius Chițu - Târgoviște, A1: Florin Pucheanu - Ulmi (Dâmbovița), A2: Cătălina Marinela Nan - Alexandria (Teleorman). Obs: Petrea Cârlig - Tulcea și Marcel Marin - Ploiești.

Un nou duel al orașelor Galați și Buzău. Dacă la prima deschindere la Galați, SCM Gloria Buzău a smuls o remiză (0-0), de data aceasta ACS Suporter Oțelul Galați nu își mai permite pași greșiți în propriul fief dacă dorește să păstreze intacte șansele în lupta pentru promovarea în liga a 2-a. AFC Metalul Buzău are un parcurs foarte bun în deplasare, a acumulat ceva puncte pe terenuri străine, însă credem că la Galați băieților lui Valentin Stan le va fi foarte greu să câștige punct(e).
ACS Suporter Club Oțelul Galați în meciurile disputate pe propriul teren: 7-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 0-0 cu SCM Gloria Buzău, 3-0 cu FC Botoșani 2, 2-1 cu CSM Focșani 2007 și 2-0 cu CSM Roman (rezultat anulat).
AFC Metalul Buzău în deplasări a avut următorul parcurs: 1-0 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 1-2 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 0-0 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 0-4 la Suceava cu ACS Foresta, 1-1 la Tg.Secuiesc cu ACS KSE și 2-0 la CSM Rm.Sărat.

Pronostic: 1

4. CS Știința Miroslava - ACS KSE Târgu Secuiesc - stadion Comunal Miroslava (Iași).
A: Mădălin Marinescu - Ploiești, A1: Ștefan Dumitrache - Palanca (Prahova), A2: Bogdan Adrian Banu - Ploiești. Obs: Nicolae Botezatu - Piatra Neamț și Valeriu Ibriș - Buzău.

Un duel interesant la Miroslava între două echipe bune ale campionatului, ambele formații au început foarte bine sezonul, numai că covâsnenii au cam redus turația motoarelor în ultimele etape și au alunecat în zona mediană a clasamentului în vreme ce gazdele de la Știința, în eventualitatea unui succes pe teren propriu și-ar consolida poziția a 3-a din clasament.
CS Știința Miroslava în jocurile de pe teren propriu are următorul parcurs: 1-0 cu CSM Rm.Sărat, 2-0 cu CSM Pașcani, 1-0 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 1-4 cu CSM Bucovina Rădăuți, 2-1 cu ACS Șomuz Fălticeni și 4-0 cu ACS Foresta Suceava.
ACS KSE Târgu Secuiesc în jocurile din deplasare a înregistrat următorul parcurs: 2-3 la Buzău cu SCM Gloria, 1-0 la Dorohoi cu AFC Botoșani 2, 0-3 la CSM Focșani 2007, 1-0 la CSM Roman (rezultat anulat), 0-2 la CSM Rm.Sărat și 0-2 la CS Sporting Liești.

Pronostic: 1

5. ASMS ACS Sănătatea Darabani - ACS Foresta Suceava - stadion Orășănesc Darabani (Botoșani).
A: Răzvan Negară - Vaslui, A1: Vlad Țăranu - Piatra Neamț, A2: Bela Hunor Recsenedy - Sfântu Gheorghe (Covasna). Obs: Ionel Popa - Pașcani (Iași) și Vasile Vamanu - Piatra Neamț.

Formația din Botoșani se pare că are probleme financiare și există zvonuri că ar putea lua cât de curând drumul CSM-ului din Roman, adică vor abandona competiția din rațiuni financiare. În runda trecută, Sănătatea nu a făcut deplasarea la Focșani, dar asta este doar una din problemele cu care se confruntă formația din Darabani. Cheltuielile cu organizare jocurilor de pe teren propriu sunt evident mai mari, iar sâmbătă vom vedea dacă gazdele vor putea asigura desfășurarea jocului de pe teren propriu cu Foresta.
ASMS ACS Sănătatea Darabani a obținut până acum toate punctele din clasament la Darabani: 1-5 cu CS Sporting Liești, 2-0 cu CS Știința Miroslava, 2-1 cu CSM Rm.Sărat, 0-2 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 0-1 cu CSM Bucovina Rădăuți și 2-3 cu ACS Șomuz Fălticeni.
ACS Foresta Suceava în jocurile din deplasare are următorul bilanț: 2-1 la Dorohoi cu AFC Botoșani 2, 0-1 la CSM Focșani 2007, 1-1 la CSM Rm.Sărat, 1-4 la ACS KSE Târgu Secuiesc, 0-0 la Liești cu CS Sporting și 0-4 la Miroslava cu CS Știința.

Pronostic: 2

6. ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - CSM Focșani 2007 - stadion Ceahlăul (Piatra Neamț).
A: Nicolae Breoi - București, A1: Adrian Vornicu - Iași, A2: Eniko Biro - Odorheiu Secuiesc (Harghita).

Un meci deosebit de echilibrat la prima vedere între două formații vecine de clasament și despărțite între ele de doar 1 punct.
ACSM Ceahlăul este o formație foarte tânără cu mari posibilități de progres, cu un tehncian modern și dedicat care cunoaște foarte bine posibilitățile actuale ale lotului. Singura piesă lipsă în tabăra pietrenilor la ora actuală este un atacant central de meserie, însă cel mai probabil această piesă va trebui "inventată" de staff-ul tehnic din componenții tineri din lot.
CSM Focșani este evident formația cu mai multă experiență, care are deja un sezon la liga a 3-a, cu evoluții bune pe terenuri străine, așa că este de așteptat un joc de mare angajament în care orice rezultat este posibil.
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț în meciurile de acasă are următorul traseu: 0-1 cu AFC Metalul Buzău, 0-1 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 3-1 cu CSM Pașcani, 3-1 cu CSM Rm.Sărat, 0-1 cu SCM Gloria Buzău și 2-1 cu AFC Botoșani 2.
CSM Focșani 2007 are următul parcurs în deplasare: 1-0 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 1-1 la CSM Rm.Sărat, 1-0 la CSM Roman (rezultat anulat), 1-1 la Buzău cu AFC Metalul, 1-2 la Galați cu ACS Suporter Club Oțelul și 2-0 la CSM Pașcani.

Pronostic: 1,x,2

7. SCM Gloria Buzău - ACS Șomuz Fălticeni - stadion Gloria (Buzău).
A: Ovidiu Robu - Popești Leordeni (Ilfov), A1: Petruța Iugulescu - Târgoviște, A2: Theodora Alexandra Petrea - Bacău. Obs: Ioan Lapa - Vaslui și George Bădescu - București.

Gazdele pornesc evident cu prima șansă în derby-ul nou promovatelor din această rundă. SCM Gloria Buzău are un lot și un buget de invidiat, cu un obiectiv foarte clar încă de la începutul sezonului: promovarea. ACS Șomuz Fălticeni este pe locul 11, a câștigat ultima deplasare de la Darabani însă SCM Gloria este un adversar de alt calibru.
SCM Gloria Buzău în partidele disputate pe teren propriu are următorul bilanț: 3-2 cu ACS KSE Târgu Secuiesc, 2-0 cu CS Sporting Liești, 3-3 cu CS Știința Miroslava, 2-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 4-2 cu CSM Rm.Sărat și 2-0 cu CSM Bucovina Rădăuți.
ACS Șomuz Fălticeni pe terenuri străine are următorul parcurs: 0-1 la Suceava cu ACS Foresta, 0-4 la ACS KSE Târgu Secuiesc, 0-2 la CS Sporting Liești, 1-2 la Miroslava cu CS Știința și 3-2 la Darabani cu ASMS ACS Sănătatea.

Pronostic: 1

8. CSM Bucovina Rădăuți - AFC Botoșani 2 - stadion Muncipal Rădăuți (Suceava).
A: Lucian Diaconu - Iași, A1: Cosmin Vițelaru - Vaslui, A2: Zoltan Tamași - Bisericani (Harghita). Obs: Emil Voicu - Bacău și Vasile Florentin Moraru - Vaslui.

CSM Bucovina Rădăuți are un parcurs foarte bun până acum în Seria I. Formația pregătită de Dorin Goian și Daniel Bălan este în obiectivul trasat de conducere la începutul sezonului și anume primele 5 locuri. Satelitul formației botoșănene după un început ezitant, a reușit să câștige 2 partide iar dacă va beneficia și de aportul unor jucători de la prima echipă ar putea produce ceva probleme la Rădăuți, însă este greu de crezut că gazdele ar putea rata cucerirea celor 3 puncte în disputa cu vecinii de județ.
CSM Bucovina Rădăuți pe teren propriu a înregistrat următoarele rezultate: 1-0 cu CSM Roman (rezultat anulat), 2-1 cu AFC Metalul Buzău, 0-1 cu ACS Suporter Club Galați, 2-0 cu CSM Pașcani, 0-0 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și 4-0 cu CSM Rm.Sărat.
AFC Botoșani 2 în deplasare a înregistrat rezultatele: 1-2 la CSM Roman (rezultat anulat), 1-2 la Buzău cu AFC Metalul, 0-3 la Galați cu ACS Suporter Club Oțelul, 3-0 la CSM Pașcani și 1-2 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul.

Pronostic: 1

Foto: Sportul nemțean de performanță și Sportul ilustrat


Loc
Clasamentul (11)
M
V
E
Î
Gol
Pt
Adv
1
SCM Gloria Buzău
11
9
2
0
26-7
29
+11
2
ACS Suporter Club Oțelul Galați
10
8
2
0
22-2
26
+14
3
CS Știința Miroslava
10
7
1
2
17-11
22
+4
4
CSM Bucovina Rădăuți
10
6
1
3
15-8
19
+4
5
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț
11
6
1
4
14-9
19
+1
6
CSM Focșani 2007
10
5
3
2
15-7
18
+3
7
CS Sporting Liești
10
4
3
3
14-9
15
0
8
ACS Foresta Suceava
10
4
3
3
12-12
15
+3
9
ACS KSE Târgu Secuiesc
10
4
1
5
15-14
13
-2
10
AFC Metalul Buzău
10
3
4
3
9-13
13
+1
11
ACS Șomuz Fălticeni
10
2
1
7
8-20
7
-8
12
AFC Botoșani II
10
2
0
8
12-17
6
-12
13
CSM Rm.Sărat
10
1
3
6
8-18
6
-6
14
ASMS ACS Sănătatea Darabani
11
2
0
9
9-32
6
-12
15
CSM Pașcani
11
1
1
9
5-22
4
-14
16
CSM Roman
0
0
0
0
0-0
0
0


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a, seria VEST | Final de sezon regular: ACSM Ceahlăul II, CS Speranța Răucești și FC Pietricica Site Bau s-au calificat în play-off. Rezultatele ultimei etape și clasamentul sezonului regular

Etapa a 22-a (28 aprilie) CS Speranța Răucești 3-2 AS Viitorul Podoleni FC Pietricica Site Bau ...