marți, 22 ianuarie 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Foresta Suceava a câștigat "bătălia" cu ACSM Ceahlăul pentru vârful Andrei Pavel. Fostul atacant al Aerostarului a fost prezent la reunirea de luni după-amiază pe Areni

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț anunța cam cu jumătate de gură la startul pregătirilor că este în căutarea unui vârf de atac care să "umple" golul lăsat de plecările lui Andrei Mateiciuc (în vară) sau Bogdan Cuibari (în pauza de iarnă), principalul vizat fiind fostul jucător al vechiului Ceahlăul - Andrei Pavel - disponibilizat zilele trecute de Florin Bratu - tehnicianul "aviatorilor" din Bacău.
Cum Andrei Pavel - pietrean la origine, ajuns între timp la 26 de ani și impresariat de Ioan Becali a jucat foarte puțin la Bacău în toamna trecută (doar 154 de minute în 9 partide), pietrenii au sperat că îl pot aduce acasă pentru a încerca fiecare dintre părți să își rezolve "problema" : Andrei să reintre în circuit la o formație unde să prindă mai multe minute, să evolueze constant pentru relansarea carierei intrate de ceva timp într-un con de umbră, iar ACSM Ceahlăul să își rezolve ineficiența din compartimentul ofensiv prin aducerea unui vârf care să finalizeze cu succes acțiunile de atac din careurile adverse, punctul nevralgic în tabăra pietreană în turul campionatului.
Luni după-amiază, pe Areniîn absența principalului Selim Benachour (care urma să ajungă în cursul serii) dar în prezența secunzilor Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță - "galben-verzii" s-au reunit pentru a demara pregătirile pentru returul de campionat cu Andrei Pavel în lot, acesta fiind prezentat ca și cea mai nouă achiziție a clubului sucevean.
Am început pregătirea de iarnă într-o formulă incompletă. Deocamdată, am completat compartimentul ofensiv cu Andrei Pavel, dar mai suntem în discuții cu o serie de fotbaliști, ale căror nume le vom face publice în momentul în care vor semna contracte cu noi a precizat președintele-executiv al clubului Foresta, Andrei Ciutac. 
ACS Foresta Suceava este marea dezamăgire a turului de campionat în liga a 3-a, Seria I. 
Pornită la începutul campionatului cu ambiții declarate de a se implica în lupta pentru promovare, sucevenii au avut un parcurs sub așteptări terminând turul de campionat pe locul 6 cu 21 de puncte, la 17 puncte de liderul SCM Gloria Buzău.
Oficialii de sub Areni s-au împăcat cu situația de fapt și pentru prima dată în ultimii ani au renunțat la efectuarea unui cantonament montan.
Anul acesta, suntem în Liga a III-a, iar din punctul nostru de vedere sezonul este compromis. Nu contează dacă termini pe locul 2 sau pe 8. Singura realizare ar fi fost promovarea. Din acest motiv, am decis să facem pregătirea de iarnă pe plan local. Pe partea fizică, ne vom pregăti pe pistă și în sala stadionului Areni, iar pe partea tehnică pe terenul sintetic de la LPS. Vor fi însă și zile când vom merge la Dragomirna sau Adâncata, unde am reperat câteva trasee de alergare, a adaugat Ciutac.

ACS Foresta Suceava și-a stabilit și adversarii din jocurile de pregătire, cu pietrenii de la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț fiind perfectată chiar o "dublă".

Foresta va disputa șase meciuri amicale până la startul returului, după cum urmează: cu CSM Pașcani (1 februarie), cu Aerostar Bacău (9 februarie), cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț (13 și 22 februarie), cu ACS Șomuz Fălticeni (16 februarie) și cu ACS Juniorul Vaslui (20 februarie). Foresta va începe sezonul de primavară pe 2 martie, când va înfrunta, pe stadionul Areni, satelitul celor de la FC Botoșani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Pentru Bogdan Bacalu accidentarea de la Mioveni din partida cu CFC Argeș a pus capăt sezonului. Verdictul crunt al medicilor, unde va fi operat și situația lui contractuală cu clubul de sub Pietricica

  Accidentarea survenită în tabăra nemțenilor în ultimul joc din turneul play-out de la Mioveni din confruntarea cu CFC Argeș a fundașului l...