miercuri, 20 februarie 2019

Fotbal amical | A căzut ultimul test cu Foresta programat la Suceava înainte de startul returului. Vezi cine este adversarul pe care pietrenii îl înfruntă vineri 22 februarie de la orele 12:00 la Piatra Neamț

ACS Foresta Suceava ar fi trebuit să fie ultimul adversar din pregătiri pentru elevii antrenorilor Rădulescu & Anton iar locația amicalului era în program terenul sintetic al Liceului Sportiv din Suceava.
Numeroasele indisponibilități din cadrul lotului sucevenilor, au determinat pe responsabilii grupării de pe Areni să anuleze ultima partidă de verificare ce ar fi trebuit să aibă loc vineri de la orele 12:00.
Pietrenii, au găsit însă imediat înlocuitor, acesta este Sporting Juniorul Vaslui, grupare cu care  CSM Ceahlăul s-a mai întâlnit în această fază a pregătirilor tot pe sinteticul din complexul "Ceahlăul" în data de 2 februarie. Atunci pietrenii s-au impus la limită, cu 2-1 (0-0), goluri Antim (66 penalty) și Hodorogea (77), respectiv Cracea (61).
Sporting Juniorul Vaslui activează în campionatul ELITA U-19, acolo unde se situează pe locul 3 cu 21 de puncte după 9 runde, în urma lui Dinamo (25pt) și FC Viitorul (22pt). 
În ulimele partide de verificare susținute de cele 2 grupări, CSM Ceahlăul a cedat cu 0-2 (0-0) la Piatra Neamț în fața formației CSM Bucovina Suceava, în timp ce Sporting Juniorul Vaslui s-a impus în deplasare, la Suceava, cu 3-2 (0-0) în fața Forestei Suceava într-o partidă disputată de asemenea pe teren sintetic. 
CSM Ceahlăul Piatra Neamț va debuta în campionat în data de 2 martie,  în deplasare la AFC Metalul Buzău, într-o partidă programată  pe arena  "Cornel Negoescu" de la orele 15:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...