miercuri, 13 februarie 2019

Fotbal amical | Sub semnul lui 2-1: CSM Ceahlăul obține a 3-a victorie din pregătiri cu același scor. ACS Foresta Suceava a deschis scorul prin Andrei Pavel, Răzvan Pîntea și Bogdan Oteliță au întors scorul pentru CSM Ceahlăul

CSM Ceahlăul Piatra Neamț – ACS Foresta Suceava 2-1 (1-1)

Miercuri, 13 septembrie, de la orele 12:00, pe terenul sintetic de la Baza sportivă ”Ceahlăul”, gazdele de la CSM Ceahlăul au dispus la limită, cu 2-1 (1-1) de colega de serie – ACS Foresta Suceava
Oaspeții au deschis scorul prin fostul atacant din prima ligă al Ceahlăului, Andrei Pavel – recent transferat la “galben-verzi” de la formația de liga secundă Aerostar Bacău.
Flavius Dumbrăvean a greșit o pasă simplă în marginea careului de 16 metri, oaspeții au recuperat și l-au lansat perfect în adâncime pe Andrei, acesta l-a driblat elegant și pe portarul Barna și a înscris în poarta goală (golul se regăsește și în mini-rezumatul video). 

ACS Foresta a fost echipa cu o posesie mai bună, pietrenii au excelat însă printr-o mai bună dispunere tactică, o mai mare capacitate de efort, semn că în această perioadă de pregătire s-a muncit cu folos sub Pietricica
Spre finalul primei reprize, elevii lui Gabriel Rădulescu și Florin Anton au restabilit egalitatea prin Răzvan Pîntea, jucătorul pietrean beneficiind de o gafă împardonabilă a portarului sucevean Cărbune, care practic ia transmis mingea în fața porții. 
Repriza a 2-a s-a desfășurat în mare pe aceleași coordonate. Cu mulți tineri în formație, pietrenii au acoperit bine spațiile și au încercat să lovească pe contraatac, lucru pe care l-au și reușit în 2-3 rânduri. R.Vasile a reluat de puțin peste cu o lovitură de cap, o frumoasă acțiune dezvotată în flancul stâng de atac al pietrenilor, pentru ca în urma unei acțiuni tot pe stânga la o centrare înaltă în preajma careului mic, portarul Sucevei să rateze intervenția, mingea să ajungă în lateral dreapta la tânărul Oteliță care a reluat simplu cu latul în poarta goală. 
Este adevărat că și Foresta putea să marcheze cel puțin o dată (se vede în rezumat), atunci când scăpat pe axul central un jucător al Forestei singur cu Teo Cîmpianu a dat mingea mult peste poartă. 
Una peste alta, a fost un test reușit, o nouă victorie cu 2-1, scorul preferat de pietreni, al 3 –lea din pregătiri: după 2-1 cu AFC Csikszereda și 2-1 cu Sporting Juniorul Vaslui. Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul au și cedat în 2 rânduri cu 1-2: în partidele susținute cu formația de liga a 4-a Ozana Tg.Neamț și cu formația de ligă secundă CS Aerostar Bacău
Un singur joc s-a terminat la egalitate în singura partidă disputată în altă locație decât terenul sintetic din Piatra Neamț. A fost 1-1 la Roman, tot pe sintetic în confruntarea cu FC Botoșani II – colega de serie în Liga a 3-a, Seria I
Ultimele jocuri de verificare pentru CSM Ceahlăul vor avea loc după cum urmează: sâmbătă 16.02. 2019 de la orele 12:00 la Piatra Neamț cu CSM Bucovina Suceavalocul 3 în Seria I a ligii a 3-a și revanșa cu ACS Foresta la Suceava în ziua de vineri, 22.02.2019. 
Pietrenii urmează să își facă debutul în returul ligii a 3-a, sâmbătă 2 martie la Buzău, de la orele 15:00 în compania formației AFC Metalul Buzău. 
În tur, formația pregătită de Vali Stan s-a impus la limită, cu 1-0 la Piatra Neamț prin reușita semnată de golgheterul Valentin Lungoci (43). 
CSM Ceahlăul: Barna – Dumbrăvean, M.Rusu, V.Andreș, Moroșanu – V.Rotaru – Cosmin Rotaru, Copoț-Barb, R.Pîntea, Antim – R.Vasile. 
Au mai intrat: Cîmpianu, Oteliță, Matei, Hodorogea, Gabor, Alex.Rusu, C.Țapu 
Nu au jucat: Ov.Toma și Codrin Coteț – accidentați, Cezar Strat – răcit, în timp ce Andrei Vîlea nu a fost în lot, din unele surse acesta ar putea ajunge la Academia Hagi.
Foresta: Cărbune – Mocanu, Celeadnic, Mateciuc, Ionescu – Robciuc, Vremea, Rigoni, Boca, Mateiciuc – Pavel. 
Au mai intrat: Logofătu, Onofraș, Vițelaru, Artenie, Ghimp, Bejenar, Gulei și Martin. Lungu și Grumezescu nu au evoluat din cauza unor mici accidentări.

Galerie foto:


























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-19 | Victorie pentru juniorii mari ai Ceahlăului în ultima etapă din play-off în dauna celor de la LPS Suceava

  Etapa a 10-a (20-21 aprilie) ACS Șc.de Fotbal Pajura Huși 2-4 LPS Roman AFC Botoșani ...