vineri, 15 februarie 2019

Handbal feminin - Cupa României Fan Courier | HCF Piatra Neamț înfruntă în 16-mile Cupei în Polivalenta din Calea Romanului liderul din Liga Florilor: SCM Rm.Vâlcea!

HCF Piatra Neamț se află în aceste zile în febra pregătirilor celui mai important joc din acest an. Nu este vorba despre un meci ce contează pentru sezonul regulat al diviziei A, Seria A - eșalon în care evoluează formația de handbal feminin din Piatra Neamț, ci ne referim la un joc ce contează pentru faza 16-milor de finală din Cupa României - fan Courier, iar adversarul este unul titrat: liderul campionatului național SCM Rm.Vâlcea.
Sala Polivalentă  va găzdui evenimentul sfârșitului de săptămână din sportul pietrean, ora de disputare a jocului este 12:00, iar ambițiile fetelor antrenate de profesorului emerit Dan Valentin sunt pe măsură.
Vâlcencele pleacă evident cu prima șansă: SCM Rm.Vâlcea fiind liderul la zi în clasamentul Ligii Florilor după disputarea a 15 runde, având și punctaj maxim, pietrencele sunt o formație foarte tânără în formare, situată în clasament la mijloc în divizia A în seria din care face parte cu un buget ce nu suportă termene de comparație, diferențele de categorie fiind evidente din toate punctele de vedere.
Suntem o echipă în formare, creștem jucătoare și mai nou, antrenori! Am foarte multe jucătoare tinere, cea mai in vârsta are 23 de ani. Încercăm să ne ridicăm la valoarea adversarilor deși sunt diferențe mari de lot și de buget. " sintetiza profesorul Dan Valentin la conferința de joi dedicată meciului de duminică din Cupă. Componentă de bază în formula primului " șapte " de la HCF Piatra Neamț, Rebeca Roșca Cernat a preluat recent și rolul antrenorului secund. Și din această nouă calitate, Rebeca crede că ea și colegele ei pot face o figură frumoasă la meciul eveniment de duminică.
" Echipa este încrezătoare, sportivele sunt bucuroase că handbalul mare este la Piatra Neamț. Pentru noi va fi o experiență unică! Suntem foarte mobilizate cu dorința de a face o treabă bună și încercăm să scoatem un rezultat favorabil " a declarat Rebeca Roșca la aceeași conferință de presă. Intrarea la meciul de duminică este liberă, iar mai jos aveți programul complet al jocurilor ce compun tabloul competițional al 16-milor din cadrul Cupei României fan Courier.

CS Știința Bacău
32-36
HC Zalău
CS Dacia Mioveni 2012

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud
CSU Știința București

CSU Cluj Napoca
ASC Corona 2010 Brașov

CSM București
CSU Universitatea de Vest Timișoara

LPS Tg.Jiu
CSU Oradea

HC Dunărea Brăila
CS Rapid București

CSU Reșița
CSU Târgoviște

HC Dinamo Bitcoin București
HCF Piatra Neamț

SCM Rm.Vâlcea
AHCM Slobozia

CSU Neptun Constanța
CSA Steaua București

ACS ȘC.181 SSP București
CSM Tg.Mureș

HC Activ CSO Plopeni
ACS Crișul Chișnău-Criș

FC Argeș
CSM Galați

CS Minaur Baia Mare
CS Măgura Cisnădie

SCM Craiova
CSM Slatina

SCM Gloria Buzău

Foto: știripiatraneamt.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a, seria VEST | Final de sezon regular: ACSM Ceahlăul II, CS Speranța Răucești și FC Pietricica Site Bau s-au calificat în play-off. Rezultatele ultimei etape și clasamentul sezonului regular

Etapa a 22-a (28 aprilie) CS Speranța Răucești 3-2 AS Viitorul Podoleni FC Pietricica Site Bau ...