joi, 18 aprilie 2019

Cupa României - Etapa a IV-a, faza județeană Neamț | Bravo Bodești singura formație de L5 care accede în semifinale! Borca, Ozana și Horia întregesc tabloul formațiilor calificate în penultimul act al Cupei României

Etapa a IV-a (17 aprilie 2019)
ASF Girov
3-10 (1-3)
FC Ozana Tg.Neamț
Stejarul Țibucani
1-10 (1-4)
AS Bradu Borca
Bravo Bodești
2-1 (0-0)
Moldova Cordun
Vulturul Costișa
2-10 (2-7)
Victoria Horia
Performera acestei faze din Cupa României este formația de L5 Bravo Bodești - lidera Seriei A - formație ce a reușit să treacă de Moldova Cordun obținând calificarea în semifinale competiției.
La Girov, ASF din localitate nu a reușit să pună probleme Ozanei, formație care deși a aliniat o echipă cu multe absențe a reușit o victorie concludentă și o calificare fără dubii. Ignea și Isache de câte 3 ori, Șerban (2), Banga și Vavrița au punctat pentru formația de L4 care are ca și obiectiv principal în acest sezon - caștigarea campionatului județean și implicit a barajului de promovare în L3.
Liderul ligii a 4-a Neamț, AS Bradu Borca s-a impus conform așteptărilor la Țibucani în fața Stejarului, diferența de scor ne spune faptul că cei din Borca au tratat cu seriozitate această etapă de Cupa României.
La Costișa, Victoria Horia deși s-a deplasat cu un lot restrâns numeric, a evoluat cu seriozitate și aproape de potențialul său maxim în timp ce gazdele de la Vulturul se pare că au lăsat pe planul 2 în acest sezon Cupa României, diferența de scor înregistrată la finalul jocului scutindu-ne de prea multe comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-17 | ACSM Ceahlăul victorioasă la scor cu LPS Iași. LPS Piatra Neamț a cedat acasă cu LPS Suceava. Rezultatele complete ale etapei a 7-a și clasamentul actualizat

Etapa a 7-a (5-6 octombrie) LPS Roman 3-4 ACS Juniorul Suceava ACS Academia Didi Iași 0-6 ...