sâmbătă, 6 aprilie 2019

Tenis - Cupa Davis | Mesajul lui Marius Copil, după meciul de coşmar din Fed Cup : "Vreau să îmi cer scuze. Din păcate, trec printr-o perioadă dificilă"

Marius Copil a ţinut să transmită un mesaj fanilor tenisului din România după o prestaţie modestă în partida de debut a confruntării cu Zimbabwe, contând pentru turul I al Grupei a II-a Europa / Africa. Arădeanul, racheta numărul unu a echipei lui Gabi Trifu, a cedat surprinzător în faţa unui jucător clasat cu peste 400 de poziţii mai jos în clasamentul mondial.
"Vreau să îmi cer scuze faţă de colegii mei şi faţă de români. Din păcate, trec printr-o perioadă dificilă şi nu am fost deloc în formă astăzi. În tenis este ca şi în viaţă, sunt suişuri şi coborâşuri. De la începutul anului s-a simţit un regres, dar fac tot posibilul să mă regăsesc şi să joc din nou la capacitate maximă", a scris Marius, într-un mesaj pe Facebookdupă 4-6, 5-7 în faţa lui Benjamin Lock (546 ATP). 
După parcursul de excepţie de la Basel, în ultimul său turneu pe 2018, acolo unde s-a înclinat doar în finală, în faţa lui Roger Federer, Marius Copil a regăsit greu drumul spre victorie. S-a despărţit după Australian Open de Andrei Pavel, a câştigat doar 2 meciuri pe 2019, iar acum a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Cupa Davis. În septembrie 2018, arădeanul pierdea duelul rachetelor numărul unu în semifinala de promovare în Grupa I, contra Poloniei. Hubert Hurkacz, locul 109 la ora partidei, ajuns între timp la limita top 52 ATP, îl învingea în minimum de seturi, la 3 şi la 4
"Aştept cu optimism victoriile şi sunt sigur că vor apărea curând. Confruntarea cu Zimbabwe e în plină desfăşurare, iar eu, ca membru al echipei, voi face tot posibilul să îndrept greşeala de astăzi. Felicitări, Dragoş, pentru victorie!", a mai transmis Marius Copil.

foto: Costică Dina 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Convocare pentru Narcis Ilaș la acțiunea naționalei U-18 a României

Convocare pentru Narcis Ilaș Narcis Ilaș, jucătorul ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, a fost din nou convocat la o acțiune a naționalei U18 a Româ...