vineri, 14 iunie 2019

Liga a 3-a, Seria I | Comunicat de presă SC Oțelul Galați

Galați, 13 iunie 2019 | SC Oțelul Galați face câteva precizări necesare privind informațiile apărute în cursul zilei de astăzi, conform cărora clubul nu se va înscrie în campionat sau că se va desființa.
Pentru o bună informare a opiniei publice, clubul admite faptul că situația financiară este una delicată în acest moment, dar avem toate asigurările că principalul partener, Primăria Municipiului Galați, va duce la îndeplinire angajamentele luate la startul sezonului competițional și vom onora restanțele, în special cele față de jucători, antrenori sau alți membri ai staff-ului. De asemenea, precizăm că această stare de fapt este cauzată de motive obiective, birocratice privind aprobarea bugetelor publice, iar această situație se va remedia în curând cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați, instituție cu care clubul are un parteneriat bazat pe respect și încredere.
Ne exprimăm convingerea că activitatea clubului nu va fi perturbată de aceste zvonuri și reiterăm faptul că Oțelul intenționează să se înscrie în noua ediție de campionat și să ofere posibilitatea comunității locale de a se bucura de sport, de fotbal și de principalul brand fotbalistic al regiunii istorice a Moldovei. În acest sens, anunțăm că un nou parteneriat a fost semnat zilele acestea cu reprezentanții Combinatului Siderurgic pentru utilizarea în continuare a Bazei Sportive Oțelul, atât pentru activitatea formației de seniori, cât și pentru grupele din cadrul Centrului de Copii și Juniori. De asemenea, începând cu data de 1 iulie va demara procesul de înnoire a cardurilor de membri asociați-cotizanți, iar tot la începutul lunii următoare este programată a avea loc reunirea lotului pentru pregătirea sezonului 2019/2020 al Ligii 3.
SC Oțelul Galați reconfirmă angajamentul luat în fața comunității de a renaște și dezvolta clubul fanion al orașului nostru și va încerca să promoveze valori solide necesare regenerării pe principii sănătoase a fenomenului fotbalistic, atât pe plan local, cât și național.
#ImpreunaPentruOtelul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | CS Mioveni și-a primit înapoi punctele scăzute din cauza litigiului cu Dandea. Echipa argeșeană i s-a ridicat interdicția la transferuri, este programată în campionat pentru etapa a 10-a, cum arată acum clasamentul

  Deznodământ neașteptat și ireal în litigiul dintre CS Mioveni și Alexandru Dandea și primul verdict cu depunctare în această speță dictat ...