miercuri, 5 iunie 2019

Liga a 4-a, Neamț | Ozana Tg.Neamț trece și de hopul Horia și este tot mai aproape de titlul de campioană județeană. AS Bradu Borca câștigă clar duelul cu Speranța, insă șansele sale la titlu sunt doar teoretice

Etapa a 5-a (5 iunie, ora 18:00)
FC Ozana Tg.Neamț
5-3 (3-3)
Victoria Horia
AS Bradu Borca
4-1 (2-0)
CS Speranța Răucești
CS Speranța Răucești a pierdut clar la Mădei pe terenul gazdelor de la AS Bradu Borca și șansele de a mai lupta pentru titlul de campioană județeană s-au risipit matematic înainte de ultima rundă.
După 0-2 la pauză, Sergiu Matei a redus temporar din diferență, însă pădurarii, o formație care joacă foarte bine pe teren propriu, s-au desprins la trei goluri diferență și mai speră într-o minune duminică, tocmai la Răucești, acolo unde Ozana Tg.Neamț, victorioasă astăzi în fața Victoriei Horia, după un joc cu 8 goluri, are nevoie de o remiză pentru a căștiga șefia județului. 
De o remiză, da, pentru că în eventualitatea în care și Borca va câștiga la Horia, la egalitate de puncte primul criteriu de departajare este rezultatele directe din play-off. Cum toate formațiile calificate în play-off au beneficiar de rotunjire, următorul criteriu de departajare este cel al rezultatelor directe, acolo unde Ozana stă mai bine față de Bradu Borca. Fiecare dintre cele 2 protagoniste și-au valorificat avantajul terenului propriu: Borca a câștigat la Mădei cu 1-0, Ozana s-a impus la Tg.Neamț cu 4-0.
Este adevărat, că Speranța în eventualitatea tot mai puțin probabilă a unui succes neașteptat duminică cu Ozana la Răucești, ar netezi drumul spre titlul de campioană, formației de pe Valea Muntelui, care cel mai probabil va încheia sezonul pe eternul loc 2, loc ocupat în ultimele ediții.

Loc
Clasamentul (5)
M
V
E
Î
Gol
Pt
1
FC Ozana Tg.Neamț
5
4
0
1
14-5
33
2
AS Bradu Borca
5
3
0
2
11-8
31
3
CS Speranța Răucești
5
2
1
2
7-8
29
4
Victoria Horia
5
0
1
4
5-16
15

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Liga 2 a rămas fără una dintre cele mai vechi echipe din competiţie. Clubul a intrat în faliment şi se retrage din campionat. Altă grupare este în pericol real!

Tribunalul Gorj a hotărât falimentul clubului Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din cauza datoriilor imense acumulate de formaţia patronată de Ni...