duminică, 21 iulie 2019

Fotbal - Liga 4&5 Neamț | De luni, 22 iulie, liber la înscrieri în campionatele județene de fotbal

Asociația județeană de fotbal (AJF) Neamț informează printr-un comunicat de presă, faptul că de luni, 22 iulie, încep înscrierile la toate categoriile de vârstă în campionatele județene de fotbal.
AJF Neamț anunță reprezentanții cluburilor sportive și a asociațiilor sportive din județ care doresc să înscrie echipe în competiții, la toate categoriile de vârstă, că perioada de înscrieri pentru sezonul 2019-2020 va începe în ziua de luni, 22 iulie 2019."
Vă reamintim faptul că pe 16 iulieComitetul de Urgență a Asociației Județene de fotbal Neamțîntrunit într-o ședință în care s-a discutat soarta foatbalului la nivelul ligiilor a 4-a și a 5-a din Neamț, a luat o serie de măsuri menite să crească emulația și interesul pentru activitatea din fotbalul mic la nivel de județ, măsuri pe care vi le reamintim:
1. Reducerea baremului de arbitraj și observare pentru echipele de Liga 4 de la 600 lei la 500 lei și majorarea baremului de arbitraj și observare de la 300 lei la 400 lei pentru echipele de Liga 5.
2. Reducerea cuantumului amenzilor și taxelor pentru echipele de Liga 4 (- 15-20%).
3. Accesarea proiectului cu finanțare nerambursabilă  la Consiliul Județean Neamț și procurarea de echipamente sportive (mingi fotbal Select, echipamente de joc Adidas, plase de porți și altele).
4. Invitarea de a participa la jocurile de Liga 4 a unor echipe din cele două serii ale Ligii 5 (care au jucat în ediția de campionat 2018-2019): Vulturul Costișa, Zorile Urecheni, Ozana Timișești, ASF Girov, Flacăra Brusturi, Unirea Tămășeni, WST Oniceni, Arsenal Văleni, Voința Bozieni, Siretul Doljești. 
Vă reamintim că din L4 Neamț a promovat în eșalonul 3FC Ozana Tg.Neamț - campioana județului Neamț și câștigătoare a dublei de baraj cu campioana județului Suceava, CSO Viitorul Liteni.
Din cele 2 serii ale ligii a 5-a, și în urma disputării play-offului, cele mai bune echipe s-au dovedit a fi Bravo Bodești și Voința Valea Ursului, formații ce obținut promovarea în liga a 4-a pe criteriu sportiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu