marți, 13 august 2019

EXCLUSIV: Foto + Video: Ștefan Stoica a condus antrenamentul de astăzi în calitate de antrenor principal la CSM Ceahlăul ajutat de preparatorii fizici Daniele Nervi și Cristian Naciu

După demisia sau demiterea de ieri a fostului antrenor principal Gabriel Rădulescu (încă nu avem o declarație oficială din partea clubului), antrenamentul de ieri a fost condus de antrenorul formației U-19 a clubului pietrean - Vali Avădanei.
Astăzi dimineață, de la orele 10:30 ședința de pregătire a formației de seniori a fost condusă de reputatul tehnician Ștefan Stoica, secondat de preparatorii fizici Daniele Nervi și Cristian Naciu.
Președintele Cătălin Roca și președintele executiv Marin Mitran au asigurat pe reprezentantul media Sportul nemțean de performanță despre organizarea unei conferințe de presă pentru data de luni 19 august, conferință în care va fi prezentat oficial noul antrenor principal, transferurile realizate în această vară dar și despre ceea ce își propune clubul pietrean în noul sezon al ligii a 3-a, Seria I.

Noul antrenor principal al CSM Ceahlăul s-a născut pe 23 iunie 1967 în Negoiești (Dolj) și s-a consacrat ca fotbalist pe poziția de mijlocaș, extremă.
Ca fotbalist s-a făcut remarcat la Universitatea Craiova, Larissa, Veria, Steaua București și Electroputere Craiova adunând un număr de 323 de jocuri în liga 1 în care a marcat de 50 de ori. Are o selecție la naționala U21 în 1988 și 2 selecții la reprezentativa de seniori a României în 1990.
Ca și antrenor, Ștefan Stoica a fost ca secund la Omonia Nicosia, Steaua București și Astra Giurgiu, iar ca și antrenor principal le-a pregătit pe Universitatea Craiova, Gloria Buzău, Internațional Curtea de Argeș, Farul Constanța, Veria și Zimbru Chișinău iar în 2015 s-a aflat la cârma reprezentativei Moldovei pentru 3 jocuri.
Galerie foto:






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu