joi, 8 august 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CSM Ceahlăul la primul eșec din amicale în fața colegei de serie CSM Bucovina Rădăuți. "Galben-negrii" vor juca următorul meci de verificare sâmbătă 10 august la Odorheiu Secuiesc, iar miercuri 14 august în turul II al Cupei României, la Liteni

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a întâlnit miercuri 7 august la Piatra Neamț într-un joc de verificare revelația ediției trecute de campionat CSM Bucovina Rădăuți, formația antrenată de duoul Dorin Goian și Daniel Bălan încheind sezonul  2018-2019  al Ligii a 3-a, Seria I, pe poziția secundă după SCM Gloria Buzău -  formație ce a acces în liga a 2-a. 
Cu un prim "11" care încă se caută, pietrenii cu multe permutări în lot dar și cu o serie de piese importante aflate în infirmerie ca urmare a unor probleme musculare în cea mai mare parte, au început curajos și au ratat o bună ocazie de a deschide scorul prin atacantul Alexe Șoimu însă șutul vârfului moldovean a fost parat cu o intervenție excelentă de goalkeperul rădăuțean Puianu.
A fost de ajuns o nesincronizare în sistemul median al gazdelor, de care oaspeții au profitat prompt prin Dănilă la capătul primei jumătăți de oră. Până la finalul primei reprize, formația lui Dorin Goian (în tribună) și Daniel Bălan (pe bancă) și-a majorat avantajul în min.44 prin Ungurianu, jucătorul Bucovinei a înscris cu o lovitură de cap din apropiere, și oaspeții mai puteau marca cel puțin o dată dar portarul pietrenilor Chelaru s-a opus salvator în situație de unu la unu, iar la altă fază, bucovinenii au solicitat penalty în urma unei intervenții în suprafața de pedeapsă a unui apărător nemțean care în prealabil însă jucase și mingea.
La fel ca și la jocul cu Șomuz de pe teren propriu am remarcat câteva incursiuni curajoase, gustate de public, ale fundașului stânga Modibo Keita, jucător care îi place să urce în atac, să creeze superiorități, un jucător cu siguranță util care poate ajuta echipa la ora actuală. Din păcate la mijlocul terenului tinerii Hodorogea, Toma și Matei au avut miercuri în față niște adversari mai experimentați care au reușit de multe ori să creeze superiorități, iar Cosmin Rotaru a trebuit să coboare de multe ori pe linia de fund pentru a ajuta apărarea.
Începutul reprizei a 2-a, ne-a aparținut din nou, am reușit să reducem din handicap printr-o lovitură liberă excelent executată de Franck M'Barga de la circa 23-24 de metri ușor lateral stânga, însă la fel ca și în prima repriză, oaspeții mai în "vână" cu jucători mai experimentați și mai valoroși au punctat prin ex-ul Cosmin Țapu în min.64 în urma unei pătrunderi îndividuale la care și lipsa de reacție a pietrenilor a avut un rol important.
Cel mai frumos gol al meciului a fost golul de 4-1 reușit de Păiuș în minutul 76 cu o frumoasă execuție care l-a surprins pe Bogdan Florea din afara careului mare, aproape de vinclu.
La adăpostul diferenței de pe tabelă dar poate și datorită schimbărilor din cele două tabere, precum și a căldurii care a înfluențat și ea calitatea jocului, finalul de joc a adus doar o mare ocazie în dreptul gazdelor. O centrare din lateral stânga la găsit nemarcat în careu pe tânărul Curpăn, care s-a precipitat și a șutat modest pe direcția portarului dintr-o poziție foarte bună.
Pentru CSM Ceahlăul urmează sâmbătă 10 august de la orele 12:00, o nouă partidă de verificare la Odorheiu-Secuiesc și apoi miercuri, pe 14 august jocul din turul II al Cupei României cu Viitorul CSO Liteni din deplasare.
Pentru amatorii de statistici iată formațiile:
CSM Ceahlăul : Chelaru (Florea) - Moroșanu, Fomba, Jalbă, Keita (Ghenici) - Arsene (Curpăn), Cosmin Rotaru (Istrati), Ov.Toma (Franck M'Barga), Hodorogea (Brice Goupy), M.Matei, Șoimu (Anthony Gabor).
Nu au putut evolua din cauza accidentărilor: Barna, Andreș, Oteliță, Pîntea, R.Vasile, Iorga, Yoann și Gîrniață.
CSM Bucovina Rădăuți: Puianu - Alecsandru, Vitu, Mihăeș, Coajă - Dănilă, Sahlean, Ungurianu, Plămadă, Ionesi, Ciobanu.
Au mai intrat: Busuioc, Paiuș, Stoian, Netbai, Țapu, Antonesei și Coroamă.
Galerie foto:













































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu