sâmbătă, 3 august 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Live - text: CSM Ceahlăul Piatra Neamț susține cel de-al 2-lea joc de verificare, la Uricani cu CS Știința Miroslava


După 2-1 (1-1) cu ACS Șomuz Fălticeni în primul joc de verificare din 27 iulie, goluri semnate Alexei Șoimu și Anthony Gabor, pietrenii pregătiți de Gabriel Rădulescu s-au calificat fără să "transpire", la masa verde în turul I al Cupei României, miercuri, 31 iulie, la Mădei, în compania formației de L4 - AS Bradu Borca întrucât formația gazdă nu a putut asigura asistența medicală.
Astăzi, 3 august, de la orele 12:00, la Uricani, urmează un nou test de pregătire cu colega de eșalon - CS Știința Miroslava, formație ce a încheiat sezonul trecut pe poziția a 4-a în clasament.
CS Știința Miroslava a trecut până acum cu 4-1 de AS Bradu Borca într-o partidă disputată acasă, sâmbăta trecută, pentru ca joi, să dispute un joc de pregătire în Copou cu formația de L1 - Politehnica Iași, meci pierdut la limită, cu 2-3.
(foto: Claudiu Olariu)
- meciul va începe cu o întârziere de câteva minute, formațiile sunt la încălzire, CSM Ceahlăul are acum 4 jucători de culoare.
- a inceput jocul cu o întârziere de 25 de minute!
CSM Ceahlăul are în formula de start 2 jucători noi în probe: este vorba de fundașul lateral dreapta și un milocaș ofensiv de culoare.
În poartă a reapărut Barna, in centrul liniei defensive îi regăsim pe Cosmin Rotaru și Boura Silva Fomba, fundaș stânga este Modibo Keita. La mijloc îi avem pe R.Vasile, Ovidiu Toma și Răzvan Pîntea încadrați de experimentatul mijlocaș central  Franck MBarga, iar în atac este moldoveanul Alex Șoimu alături de un atacant de culoare ce joacă cu nr.76.
După un prim sfert de oră echilibrat, cu un ritm alert în care ambele formații s-au anihilat reciproc, gazdele au 2 ocazii în minutele 15 și 20: mai întâi o foarfecă încercată de Giani se duce peste poartă, pentru ca 5 minute mai târziu Asofiei să șuteze puternic de la 25 de metri peste transversala lui Barna.
min.26 Giani driblează 3 apărători nemțeni însă centrarea sa este respinsă în corner. Crește presiunea gazdelor la poarta lui Barna.
min.30 Sandu de Știința șutează peste poarta lui Alex.Barna, iat 2 minute mai târziu, Mocanu șutează de la 14 metri din întoarcere, Barna reține!
min.34 prima ocazie importantă și pentru CSM Ceahlăul, șutul lui Pântea la colț este respins de Jan Turiță de la colțul lung în corner.
min.38 Barna iese bine dintre buturi și îl anticipează pe Giani excelent lansat de Sandu.
min. 39 lovitură liberă pentru Miroslava, execută Sandu, fără urmări pe tabela de marcaj.
min.41 jocul este întrerupt întrucât Bordeianu de la Știința se resimte.
min.43 Săvoaia îi pasează excelent lui Giani care trage de la 14 metri mult peste poartă!
min.45 pauză: CS Știința Miroslava - CSM Ceahlăul 0-0
min.46 a început repriza a 2-a
min.52 lovitură liberă de la 18 metri pentru CSM Ceahlăul, mingea nu trece de zid.
min.58 șut Mocanu peste poarta pietrenilor din 12 metri ușor lateral dreapta.
Săvoaia de la Miroslava are o acțiune periculoasă în dreapta, depășește 2 adversari centrează în careu pentru Bordeianu care șutează de puțin pe lângă poartă!
min.62 Bordeianu șutează din nou apărătorii Ceahlăului blochează!
min.63 cartonaș galben pentru Ichim (proteste)!
min.75 nivelul jocului a mai scăzut, fazele de poartă sunt tot mai puține.
min.77 lovitură liberă de la 30 de metri pentru Miroslava, execută Sandu, resping apărătorii nemțeni.
min.85 jocul se îndreaptă spre o remiză albă, ambele formații sunt marcate de efortul depus în teren.
min.90 Final de joc, scor final 0-0
(foto: Claudiu Olariu)
Au mai jucat în repriza a 2-a la CSM Ceahlăul: portarii Chelaru și Florea, Moroșanu, Hodorogea, Brice Goupy, Marius Matei, încă un fundaș dreapta din Republica Moldova (nr.15). Oteliță care a acuzat o accidentare nu a fost utilizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu