duminică, 8 septembrie 2019

Liga a 3-a, Seria I | Se vede ...LUMINA! | ACSM Ceahlăul Piatra Neamț victorie CONCLUDENTĂ în fața "satelitului" AFC Botoșani II 4-0 (4-0)

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a câștigat și cel de-al doilea joc de pe teren propriu din acest debut de campionat. Dacă în prima etapă, pietrenii au avut mari emoții în fața ieșenilor de la CS Știința Miroslava victoria fiind adusă de Arsene Luboya în al 4-lea minut de prelungire, sâmbătă seara, de la orele 17:00, în fața a circa 1000 de spectatori, formația pregătită de Ștefan Stoica a făcut un adevărat galop de sănătăte în fața "satelitului" AFC Botoșani II, victoria cu scorul de 4-0 fiind conturată încă din prima repriză.
Cele două formații de start introduse pe teren de cei doi tehnicieni Ștefan Stoica și Cătălin Chirilă au fost următoarele: 
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț: Alex Barna (cpt) - Bogdan Oteliță, Fomba Bourama, Vlad Andreș, Modibo Keita, Marius Matei, Franck M'Barga, Arsene Luboya, Cosmin Rotaru, Vasile Petra și Yoann Fellrath
Rezerve: Marius Chelaru - Răzvan Pîntea, Alexei Șoimu, Robert Vasile, Cristian Jalbă, Ovidiu Toma și Raul Iliescu.
AFC Botoșani II: Ianos Brînză - Iustin Tucaliuc, Iulian Dohotaru, Ciprian Scripcă Sincu, Alex Micloș, Marian Habet, Marian Chica-Roșă, Alexandru Longer, Paul Neag, Răzvan Andronic și Alex Piftor.
Rezerve: Lucian Purice - David Croitoru, Alex Caia, George Bălan, Andreas Bautista, Georgică Popovici, Robert Baltariu.
Brigada de arbitri: A: Gabriel Mihuleac, A1: Ionuț Melinte, A2: Cosmin Ciuban - toți din Iași, iar observatorii au fost pentru joc, Mihail Lazăr - Sfântu-Gheorghe și Layos Fodor - pentru arbitri din Odorheiu Secuiesc.
Despre joc, am să vorbim mai puțin, asta și pentru că Sportul nemțean de performanță încurajează suporterii să vină la stadion, pentru a susține și încuraja formația favorită.
Golurile pietrenilor au fost semnate de Vasile Petra (21, 42) și Arsene Luboya (32, 44), însă merită menționată implicarea francezului Yoann Fellrath - autor a două assisturi, la primele două goluri, jocul înbunătățit al pietrenilor pe faza ofensivă, în special jocul mai rapid pe contraatac, cât și faptul că este primul joc, acesta din etapa a 3-a, în care ACSM Ceahlăul nu a primit gol.
Mai este de muncă la jocul pozițional, la crearea automatismelor de joc, aspecte care nu se pot perfecționa peste noapte, însă lucru înbucurător este faptul că avem o echipă tânără cu posibilități reale de progres. Echipa se ameliorează fizic de la etapă la etapă, tinerețea lotului este un atuu, să sperăm că vom aduce puncte și din deplasare, precum formațiile din față: CS Aerostar a câștigat cu 2-1 la Tg.Neamț iar CSM Bucovina Rădăuți a surclasat-o pe conjudețeana ACS Șomuz cu 5-0 la Fălticeni iar CSM Focșani 2007 nu a avut emoții la Pașcani.
În tabăra formației pietrene au mai intrat după pauză Ovidiu Toma în locul lui Marius Matei, Răzvan Pîntea și Raul Iliescu au intrat și ei pe parcursul reprizei a 2-a schimbându-i pe Bogdan Oteliță și Vasile Petra, iar Cristian Jalbă l-a înlocuit pe Cosmin Rotaru, staff-ul tehnic urmărind să se edifice de potențialul tuturor componenților din lot și de ce nu, de a da minute de joc oficial la mai toți componenții din lot.
În etapa cu numărul 4, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț evoluează vineri, 13 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Cetatea din Târgu Neamț în fața formației FC Ozana, formația pregătită de Daniel Zavate, antrenor prezent pe Borzoghean sâmbătă seara pentru a spiona formația de sub Pietricica.

Video: CSM Ceahlăul Piatra Neamț - facebook

Galerie foto: 






























































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Volei masculin - cadeți U-17 | CSM București, campioană la volei masculin U17, ediția 2023/ 2024. CTF Mihai I și LPS Suceava au completat podiumul. LPS Piatra Neamț a încheiat pe locul 6

  La Suceava s-a disputat unul dintre cele mai echilibrate turnee finale, dacă nu cumva cel mai echilibrat de la introducerea sistemului cu ...