marți, 13 aprilie 2021

Fotbal juniori / L4, Bacău-Neamț | Video: Renaște Textila Buhuși? Cu Bogdan Găucan - antrenor și Nae Butuc - președinte, Texila se antrenează în amicale cu LPS Roman


Pandemia a " amorțit " fotbalul mic...Echipele se întâlnesc timid în jocuri de pregătire/verificare în ideea că poate, poate de undeva, de la oamenii de afaceri sau Primării va veni sprijinul și vor fi organizate competițiile în care, seniorii dar și juniorii să activeze în campionatele organizate de AJF-uri sau FRF.

În materialul video de mai jos antrenorul formației Textila Buhuși, Bogdan Găucan și președintele acestei grupări Nae Butuc ne povestesc de echipa orașului Buhuși, cum se pregătesc, despre jocurile de verificare cu formația LPS Roman - antrenată de profesorul Sorin Manea.

Deși are la pregătiri o serie de jucători ce au venit de doar câteva luni la fotbal, antrenorul Bogdan Găucan are planuri mari, vrea să înscrie echipa pe care o conduce la juniori U-19, chiar dacă băieții lui sunt mai mici ca vârstă.

Dacă la juniori FRF a anunțat zilele trecute reluarea campionatelor de juniori (https://danesanu.blogspot.com/2021/04/hotararea-comitetului-de-urgenta-al-frf.html) la nivelul AJF-urilor, cel puțin la Neamț nu avem ce să vă comunicăm deocamdată...

Este nevoie de cel putin 4 formații care să se înscrie, dacă se poate să aibă și CIS, iar cu un număr minim de 7 jocuri, să poată fi decisă o campioană județeană până pe 8 mai la ora 24:00.

Fraților, faceți ceva și ajutați fotbalul mic! Dați drumul la campionatele județene!!! Alo, se aude AJF-urile? Primăriile, Consiliile Locale și Județene mai facem ceva pentru sport? Sau este PANDEMIE și nu se merită?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu