joi, 13 ianuarie 2022

Fotbal liga a 3-a, Seria I | A pornit la drum și Șomuzul: Iulian Ionesi și Iulian Darabă vorbesc despre programul de pregătire și mutările din cadrul lotului. Cantonamentul de plan local va fi urmat de o serie de jocuri de pregătire, OBIECTIVUL este CALIFICAREA în play-off

A trecut vacanța de iarnă pentru jucătorii și stafful tehnico-administrativ de la gruparea de L3, ACS Șomuz Fălticeni. 

Ieri, 12 ianuarie a avut loc reunirea la stadionul " Constantin Jamaischi " sub comanda antrenorului-jucător Iulian Ionesi, cel care prin intermediul site-ului https://falticenionline.ro ne-a prezentat cele mai noi informații din tabăra Șomuzului.

Iulian Ionesi - antrenor-jucător ACS Șomuz Fălticeni: 

" Ne bucurăm că am revenit la antrenamente, noi și în vacanță am avut antrenament pe zoom sau am avut diferite alergări pe care jucătorii le aveau de făcut, cu excepția sărbătorilor de iarnă, căte 3 zile de Crăciun și câte 3 zile de Revelion.Băieții au avut o vacanță activă pentru ca îmi doresc ca  să fim cu toții la un nivel bun chiar de astăzi, la un nivel bun de pregătire, astfel ca la data primelor 3 etape din 2022, celor 3 etape care au mai rămas din sezonul regulat, să fim la capacitate maximă din punct de vedere al formei sportive, spre 100/100 dacă se poate. Va fi o perioadă grea, o perioadă dificilă, pentru că așa sunt aceste perioade, , dar sper să reușim împreună cu colegii  mei să-i conștientizăm, să-i facem să conștientizeze că este necesară această perioadă pentru a ne îndeplini obiectivele.  Pregătirea de iarnă va fi structurată într-un macrociclu de pregătire, 2-3 medocicluri de pregătire și muicrocicluri săptămânale, care vor fi în felul următor: o perioadă de reacomodare la efort, aproximativ 10 zile, începând de astăzi (nr.12 ianuarie) până la finalul săptămânii viitoare, când vom avea și un joc amical, pentru că vom avea și câțiva jucători pe care îi doresc să îi văd, iar pentru ca să îmi fac o idee, vom lua un joc amical cu Juniorul Suceava pe data de 23 ianuarie, duminică de la orele 11:00, meci ce se va disputa la Suceava. De pe data de 26 ianuarie vom intra într-un program de cantonament, aici pe plan local, vom sta în Fălticeni toată lumea, timp de 10 zile, vom avea o perioadă grea de cantonament cu două -trei antrenamente pe zi, iar această perioadă de cantonament o vom încheia pe data de 5 februarie, tot cu un joc amical cu Juniorul Suceava. Apoi va  urma o perioadă de aproximativ 4 săptămâni de jocuri amicale, cu 2 jocuri amicale pe săptămână (miercuri-sâmbătă), peioadă în care vom pregăti partea tehnico-tactică și bineînțeles vom întreține partea fizică acumulată în perioada anterioară. Referitor la lotul de jucători, au plecat cei patru jucători pe care i-am anunțat și zilele trecute: Vasile Padovei, Alex Irimescu, Olavio Gomes și Afkir Tarek . Le mulțumim tuturor pe această cale pentru munca depusă la clubul nostru, vor veni cu siguranță și alți jucători , dar până nu vom semna cu ei și până nu știm exact pe care ne vom baza prefer să nu dau nume, dar cu siguranță lotul va suferi  câteva  modificări, este posibil să mai plece și câțiva jucători.  Vom  vedea, ne vom pune la masă, vom stabili toate condițiile până pe data de 23 când vreau să avem definitivat lotul.  Astăzi am avut o întâlnire și cu d-nul Primar, căruia vreau să-i mulțumesc pe  această cale pentru implicare, pentru rezolvarea probelemelor  ce țin de echipă, iar noi sper să îi răsplătim încrederea în noi prin rezultate, obiecticul fiind clar, calificarea în play-off." 

 Iulian Darabă -  Director sportiv ACS Șomuz Fălticeni:

" Începând de astăzi 12 ianuarie pornim pregătirea pentru returul campionatului ligii a 3-a, pentru ultimele 3 meciuri care sperăm să ne fie favorabile nouă și să accedem în play-off-ul ligii a 3-a. Un start de pregătire care se va desfășura la Fălticeni, urmează o pregătire de 10 zile centralizată pe plan local, iar apoi câteva meciuri amicale și noi sperăm ca la finalul celor 3 meciuri care mai sunt de disputat din sezonul regulat din retur, să ne putem îndeplini obiectivul propus la începutul campionatului. acela de a termina în primele 4 formații din serie. În pauza competițională ne-am despărțit de câțiva jucători, vreau să le mulțumesc pe această cale și sperăm ca până la începerea campionatului să aducem 2-3 jucători care să umple golurile rămase în această pauză competițională. Vom trata fiecare adversar cum l-am tratat și până în acest moment, întradevăr sunt trei finale pentru noi, pentru că orice meci orice punct contează, jucăm cu primele 2 clasate și cu Hușana Huși, echipă care are și ea ca ociectiv din câte am înțeles participarea în play-off.  Va fi un start de campionat foarte dificil pentru toate echipele și sperăm să ieșim cu capul sus din acele 3 meciuri și să ne îndeplim obiectivul. Ne înteresăm și de adversari pentru că sunt și ei în această perioadă de pregătire, clar se vor întări, dar sper ca staff-ul tehnic, ca jucătorii să aibe o pregătire foarte bună, să se concentreze și să dea totul în acele 3 meciuri ca să putem termina în primele 4 echipe din seria noastră. Și în acest an competițional  avem sprijinul sponsorilor, avem sprijinul Primăriei Fălticeni, reprezentat de d-nul Cătălin Coman, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat până în acest moment în proiectul nostru și sperăm ca pe viitor să fie  alături de noi cu au fost și până acum. "

Materialul video accesați link-ul: https://youtu.be/yonWsrIaaFE 
foto și video: Alex Săvescu - Fălticeni Online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu