marți, 24 octombrie 2023

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video : ACSM Ceahlăul Piatra Neamț rămâne fără președinte executiv. Ioan Anton Măzărianu: ”Am convenit de comun acord să reziliem contractul. Sper să se și țină de cuvânt”

 

Contestat în ultima vreme tot mai mult de suporteri, președintele executiv al echipei ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, Marin Mitran, se va despărți de gruparea moldavă. Anunțul a fost făcut marți, 24 octombrie 2023, de către finanțatorul clubului, Ioan Anton Măzărianu în emisiunea " Tribuna Suporterilor " moderată de jurnalistul Cezar Filip la postul de televiziune Monitor TV.

Marin Mitran a mai activat ca și președinte executiv la clubul de sub Pietricica în stagiunea 2019-2020, atunci când clubul nemțean era condus de d-nul Cătălin Roca, în Liga a 3-a, în acel sezon încheiat prematur din cauza pandemiei și când pe banca tehnică se afla Ștefan Stoica, actualul antrenor al echipei reprezentative de tineret a Moldovei.


Oficialul nemțean a avut un rol important și la promovarea formației pietrene în L2, el fiind artizanul aducerii profesorului Cristian Pustai la Piatra Neamț dar și a unor jucători ce aveau să se dovedească decisivi în campania de promovare precum Stefan KrellMihai Vasile Petra, Wiredu Akwasi sau Mohammed Ahmed Mubarak.

Contestat tot mai mult de suporteri pentru campania de transferări din această vară și pentru faptul că clubul nemțean a renunțat la o serie de jucători reprezentativi care puseseră umărul la promovarea în L2, la jocul de acasă câștigat cu Unirea Dej cu 1-0, membrii galeriei Gate-7 au afișat mai multe mesaje la adresa președintelui executiv Marin Mitran cerându-i acestuia demisia.

Nelipsit de la conferințele de presă ale clubului la început de sezon, Marin Mitran a făcut un pas în spate după ce a început să fie contestat și a evitat să mai iasă în spațiul public în ultima perioadă. Astfel, finanțatorul Ioan Anton Măzărianu a fost cumva silit să ia această decizie.

Finanțatorul celor de la ACSM Ceahlăul a explicat motivele pentru care s-a luat decizia renunțării la președintele executiv Marin Mitran.

”Decizia a venit din pricina faptului că au fost anumite sincope în ceea ce privește organizarea. Și atunci am convenit de comun acord să încheiem colaborarea. Nu am ce să-i reproșez major domnului Mitran, doar că în momentul în care sunt discuții în jurul unei echipe trebuie să iei anumite măsuri astfel încât să atenuezi din efect și din influența care poate apărea asupra jocului echipei. Și am preferat să luăm această decizie pentru a putea liniști puțin apele în jurul echipei noastre. Avem nevoie de liniște pentru a ne concentra la meciuri”, a mai spus Ioan Anton Măzărianu.


foto: SNP și Gelu Cracana
video: Captură Monitor TV

Un comentariu:

  1. Sa sperăm că decizia finanțatorului se va dovedi înțeleaptă,dar cred că colaborarea clubului cu Dl.Mitran va continua "neoficial". Este un om cu multe cunoștințe în fenomen, chiar dacă unii îl acuza de tot felul de lucruri necurate la Brașov.Cine nu muncește nu greșește este o .. vorba.Treaba cu spectatorii este o exagerare de presă,doar galeria Gate7,au un cui împotriva D-lui Mitran, părerea mea,a unui spectator ;)

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...