luni, 23 octombrie 2023

Fotbal liga a 3-a | ”M-au primit cu brațele deschise”. Florentin Petre revine în antrenorat după un an de pauză

 

Florentin Petre, prezentat la Unirea Ungheni

Clubul din Mureș l-a instalat oficial pe Florentin Petre în funcția de antenor principal.

”Continuăm parcursul în cadrul returului campionatului Seriei a IX-a, a Ligii a III-a, cu un nou antrenor!

Internaționalul FLORENTIN PETRE, luptă începând de astăzi sub culorile C. S. Unirea Ungheni 2018, din postura tehnicianului principal al echipei noastre!

La cei 47 de ani ai săi, Florentin este unul din cei mai cunoscuți și mai iubiți fotbaliști ai României, fiind consacrat pentru jocurile în cadrul clubului Dinamo București, dar și în cadrul lotului Echipei Naționale a României pentru 52 de meciuri, în care a înscris 6 goluri și a strâns participări la Campionatele Europene din 2000 și 2008! 
Acesta a mai jucat la cluburi precum UTA Arad, TSKA Sofia, Akhmat Grozny și Victoria Brănești!”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

La un an după despărțirea de Ceahlăul, club la care este legitimat fiul său, Patrick, Florentin Petre și-a găsit o nouă echipă.

Florentin Petre o va antrena pe Unirea Ungheni

Fost jucător la Dinamo și în naționala României, Petre revine în funcția de antrenor principal la Unirea Ungheni, formație care ocupă locul 3 în Grupa 9 din liga a treia.

”Zâmbetul ăsta îmi oferă o aură dintr-asta de fericire. Pentru că de astăzi voi prelua echipa Unirea Ungheni.

Sunt deja în Transilvania la hotel și m-au primit gazdele cu brațele deschise. E o echipă de liga a treia de lângă Târgu Mureș.

În primul rând vreau să îi mulțumesc domnului primar Victor Prodan și domnului președinte Adi Pop pentru oportunitatea de a antrena o echipă bună, cu pretenții, care vrea să tragă la promovare”, a declarat Florentin Petre, potrivit Fanatik.

În cursul zilei de luni, Petre va semna cu noua sa echipă, care a anunțat deja despărțirea de Flavius Sabău, fostul antrenor al formației din Mureș. Istvan Fulop și Victor Astafei sunt cei mai cunoscuți jucători din lot.

Un comentariu:

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...