joi, 11 iulie 2024

Fotbal liga 2-a | EXCLUSIV: ACSM Ceahlăul își întărește defensiva cu un apărător cu experiență din Macedonia de Nord! Fatih Ismaili este de luni la Piatra Neamț iar ultimul club la care a evoluat este Voska Sport locul 9 din 12 în prima ligă din Macedonia

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț caută soluții pentru întărirea compartimentului defensiv, acolo de unde au plecat în această vară Stejărel Vișinar, Cristin Jalbă, Marius Constantin și ucraineanul Denys Taraduda. 
După sosirile italo-polonezului Eugenio Bracelli și a ghanezului Emmanuel Asibey, în centru defensivei și-ar putea găsi loc și un francez cu origini din Martinica -Andrew Delly Marie-Sainte - 25 ani, de 1,85 metri, jucător ce provine din serie D - Italia (Pistoiese) - jucător ce a fost prezent încă de la reunirea lotului și despre care SNP nu deține în acest moment informații că ar fi semnat cu clubul de sub Pietricica (primul din dreapta - foto 2). 
Fatih Ismaili un apărător de 26 de ani ce vine din prima ligă din Macedonia de la gruparea Voska Sport a ajuns de luni la Piatra Neamț și va putea fi văzut cel mai probabil sâmbătă la Focșani în testul amical de pe Milcovul de la orele 10:00.
În carieră sa care s-a desfășurat până acum doar în țara natală, Fatih a mai trecut pe la cluburi precum Shkupi 1927 din 2017-2022 și Rabotnicki în 2023.
În sezonul recent încheiat Fatih Ismaili a evoluat 889 de minute pentru clubul său Voska Sport cumulate în 11  prezențe din campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu