joi, 11 iulie 2024

Fotbal - liga a 3-a | "IL Profesore" (re)vine la ACSM Ceahlăul: Șef al Centrului de Copii și Juniori și antrenor principal al satelitului în L3 sunt noile responsabilități al antrenorului care o obținut promovarea la L3 în 2018 cu clubul de sub Pietricica

Gabriel Rădulescu, un pietrean ce (re)vine la clubul care l-a lansat în fotbalul mare

Gabriel Rădulescu și conducerea CSM Ceahlăul Piatra Neamț au finalizat discuțiile referitoare la întoarcerea antrenorului în cadrul grupării nemțene. Astfel, antrenorul va fi responsabil de activitatea Centrului de Copii și Juniori al CSM Ceahlăul, dar va fi și antrenor principal al formației noastre secunde, care va activa în Liga 3.
Gabriel Rădulescu se întoarce la clubul la care a cunoscut satisfacții profesionale importante și într-un număr ridicat. A promovat cu CSM Ceahlăul în Liga 3 în 2018, iar în sezonul 2020-2021, cu el la timonă, CSM Ceahlăul s-a clasat pe locul 3 în serie, la numai două puncte de calificarea în barajul pentru promovarea în eșalonul superior. De asemenea, acela a fost sezonul în care actuala echipă de Liga 2 reușea cel mai lung parcurs în Cupa României. Gabriel Rădulescu i-a condus atunci pe galben-negri până în faza șaisprezecimilor de finală. CSM Ceahlăul a fost eliminată în respectivul sezon de Petrolul Ploiești (antrenor Viorel Moldovan), scor 2-1, în urma unui meci disputat la Piatra Neamț și-n care pietrenii au condus cu 1-0 la pauză și au dat o replică apreciată mult mai puternicei rivale.
Antrenorul a mai avut un episod că principal la CSM Ceahlăul, în sezonul 2021-2022, când l-a înlocuit pe Costel Ilie.

foto: SNP și CSM Ceahlăul - facebook

Un comentariu:

  1. Mai scoate sigur din pălărie domnul profesor unul doi jucători de calitate gen Pantea, Moroșanu,Valea și alții care nu vor rămâne pentru că vin alții din străinătate și cu "experiență". Succes d-lui profesor ,vrem și doi trei jucători în echipa din pepiniera proprie mai întâi la liga3 și apoi la echipa mare.

    RăspundețiȘtergere