sâmbătă, 19 octombrie 2024

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul la cel mai bun joc din acest sezon în fața nou promovatei CS Afumați. Trioul ofensiv al nemțenilor Petre - Davordzie - Crețu LETAL pentru ilfoveni. Urmează un program infernal pentru nemțeni cu 4 jocuri consecutive în deplasare!

 

ACSM Ceahlăul a tratat serios meciul cu revelația de până acum CS Afumați, iar faptul că elevii lui Marco Veronese au început foarte bine jocul cu 2 goluri și alte situații de poartă până la jumătatea primei reprize a conferit încredere, entuziasm în teren dar și în tribune, acolo unde cei circa 800 de spectatori răsfirați în ambele tribune au gustat un spectacol fotbalistic de calitate oferit cu generozitate de ambele echipe.
CS Afumați nu pierduse până la jocul de la Piatra Neamț în deplasare, iar la ultima vizită pe teren străin a făcut instrucție în Cetatea Banilor, un neverosimil 3-0 cu fosta formație de SuperLigă a lui Adrian Mititelu. 
Pe teren trioul ofensiv Crețu-Davordzie -Petre a făcut un meci excelent, acțiunile lor purtate în viteză și din una maxim 2 atingeri au pus în dese rânduri în dificultate apărarea imediată a Afumațiului, formație care are meritul că nu a refuzat jocul, a încercat cu mijloacele sale să pună probleme Ceahlăului dar cel puțin în prima repriză nu a contat decât pe 2 șuturi din afara careului în minutele 39 și 44 pe direcția lui Brănescu care a reținut cu siguranță. 
Davordzie a deschis scorul în minutul 15, cu un șut din careu, în vinclu, după o pasă primită de la Patrick Petre, iar șapte minute mai târziu rolurile s-au inversat. Davordzie i-a întors serviciul perfect lui Patrick Petre, decarul nemțenilor l-a driblat pe portarul Chioveanu și a înscris în poarta goală pentru 2-0.
Finalul primei reprize a consemnat o nouă mare ocazie în dreptul nemțenilor, același Carl Davordzie fiind aproape de golul 3, în minutul 45+1 șutul său plasat fiind deturnat în corner de Chioveanu.
La două minute de la reluare atacantul ghanez al nemțenilor avea să reușească dubla după un asist venit tot de la Patrick Petre, acesta a scăpat singur cu portarul și a înscris simplu în colțul din stânga jos pentru un 3-0 care avea să rămână scorul final în ciuda ocaziilor care s-au perindat la ambele porți pe parcursul reprizei secunde.  
Ilfovenii au avut o bună șansă de a reveni în joc în minutul 50, când Moussinga a trimis din poziție bună, pe lângă poartă, după care nu au mai contat în ofensivă. Ceahlăul nu a mai forțat nici ea, dar chiar și așa scorul putea lua proporții dacă Patrick Petre (60) și Geani Crețu (70) ar fi fructificat ocaziile avute, ambele din pasele lui Davordzie.
Ambii antrenori au efectuat toate schimbările avute la dispoziție,însă chiar și așa jocul a fost unul pe contre până la final.
ACSM Ceahlăul ajunge la cota 17 în clasament este acum pe loc de play-off și poate fi depășită doar de FC Voluntari, formație care are meci greu la Craiova luni și care va fi sâmbăta viitoare de la orele 11:00 viitorul adversar al nemțenilor din campionat. 

ACSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ – CS AFUMAŢI 3-0 (2-0)

Carl Davordzie 15′, 47′, Patrick Petre 22′

Ceahlăul: Brănescu – Țuțu, Asibey, Wiktorski, Abel Folha – Gbizie (Copoț-Barb 64′), Chibsah (Rodrigo Lima 78′) – Rz. Neag (Ilaș 64′), P. Petre (cpt.), G. Crețu (Batantu 78′) – Davordzie (Rob. Ciobanu 85′)
Rezerve neutilizate: Al. Barna – Bracelli, Tud. Telcean, Gyulai
Antrenor: Marco Veronese

CS Afumați: Chioveanu – Cană, Shehait, Robicek, Al. Nicola – Zaina (cpt.), Moussinga – Al. Enache (Al. Ionică 78′), Gheoroae (Val. Dumitrache 57′), Beșleagă (D. Burlacu 86′) – Cip. Stanciu (Ghineț 78′)
Rezerve neutilizate: Obretin – Al. Păun, Al. Duțu, M. Stancu, M. Preda
Antrenor: Vasile Neagu

Stadion: Ceahlăul (Piatra Neamţ – Neamţ). Arbitru: Răzvan Negară (Vaslui). Asistenți: Florian Alexandru Vişan (Galaţi) și Gabriel Boncz (Făgăraş). Rezervă: Viorel Mihai Haivas (Botoşani). Observator arbitri: Dan Jiga (Bistriţa). Delegat joc: Ștefan Donciu (Sfântu Gheorghe).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu