marți, 15 octombrie 2024

Fotbal liga a 2-a | Vlad Țăran este noul preparator fizic al ACSM Ceahlăul Piatra Neamț


Vlad Țăran este noul preparator fizic al ACSM Ceahlăul Piatra Neamț. Acesta s-a alăturat echipei de luni, 14 octombrie 2024, și are o înțelegere valabilă cu ACSM Ceahlăul până în vara anului viitor, cu posibilitate de prelungire.

Vlad Țăran are 34 de ani, este originar din Sibiu, acolo unde a început și fotbalul. A renunțat la activitatea de fotbalist în 2012, după care a ales-o pe cea de preparator fizic. Vlad Țăran are diplomă de master în Sportul de Performanță la Universitatea din Craiova, dar și master în ”Sport, Antrenament și Nutriție”, cursurile fiind urmate la Universitatea Europeană din Madrid, Spania. În țara iberică a făcut practica la Academia clubului Real Madrid, în special la echipa a doua a grupării amintite, dar și la gruparea de primă divizie Getafe FC.

Ca și preparator fizic a lucrat pentru echipele naționale ale României la categoriile de vârstă U21, U19, U17, U16, dar și în cadrul Centrului de excelență de la Târgu Mureș. A îmbrăcat aceeași ”haină” și la cluburi din țară precum FC Interstar Sibiu, UTA Arad, Luceafărul Oradea, AFC Hermannstadt Sibiu, Rapid București și CS Mioveni. În străinătate, Vlad Țăran a lucrat în Arabia Saudită la Al Tae și la Abha Club, cea din urmă echipă fiind cea la care a evoluat Ciprian Tătărușanu, înainte de retragerea din fotbal. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Liga 2 a rămas fără una dintre cele mai vechi echipe din competiţie. Clubul a intrat în faliment şi se retrage din campionat. Altă grupare este în pericol real!

Tribunalul Gorj a hotărât falimentul clubului Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din cauza datoriilor imense acumulate de formaţia patronată de Ni...