miercuri, 11 iulie 2018

Cluburile nou-promovate în Liga 3 au termen limită să se afilieze. FRF: "În caz contrar li se va refuza dreptul de a participa la campionatul naţional" | 21 DE CAMPIOANE JUDEŢENE AU PROMOVAT ÎN URMA BARAJELOR

Membrii Comitetului Executiv al FRF au stabilit în şedinţa din 2 iulie ca data limită de depunere a cererii de înscriere pentru participarea în Liga a 3-a, sezonul 2018/2019, să fie până la 15 iulie, ca la Liga a 2-a, chiar dacă eşalonul secund urmează să înceapă pe 4 august. Liga 3 va debuta pe 25 august.
FRF anunţă cele 21 de campioane judeţene nou-promovate în Liga 3 au obligaţia să depună dosarul de afiliere până la data limită de 20 iulie. În caz contrar, cei care nu se afiliază până atunci li se va refuza dreptul de a participa în campionat.
"Cluburile nou promovate în Liga 3 trebuie să depună dosarul de afiliere la FRF până la data limită 20 iulie 2018, în caz contrar li se va refuza dreptul de a participa la campionatul naţional, în anul competiţional în care au promovat din Liga a 4-a în Liga 3.
Dosarele de afiliere pot fi depuse de către delegaţi/reprezentanţi ai cluburilor în cauză la sediul Federaţiei Române de Fotbal, Departamentul Licenţieri şi Afilieri, având în vedere termenele limită menţionate mai sus", anunţă FRF pe site-ul oficial.
În urma desfăşurării meciurilor de baraj, cele 21 de echipe care au obţinut dreptul de a evolua în sezonul 2018/ 2019 al competiţiei Liga 3 sunt următoarele:
Regiunea 1
ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ (Neamţ)
Gauss Bacău (Bacău)
Şomuz Fălticeni (Suceava)
Regiunea 2
Sticla Arieşul Turda (Cluj)
ACS Unu Fotbal Gloria (Bistriţa-Năsăud)
Minaur Baia Mare (Maramureş)
Regiunea 3
ACS SR Municipal Braşov (Braşov)
MSE Târgu Mureş (Mureş) *
CS Ocna Mureş (Alba)
Regiunea 4
CS Hunedoara (Hunedoara)
ACS Dumbrăviţa (Timiş)
Crişul Chişineu Criş (Arad)
**
Regiunea 5
Flacăra Horezu (Vâlcea)
Unirea Bascov (Argeş)
U Craiova 1948 SA (Dolj)
Regiunea 6
CSO Bragadiru (Ilfov)
SC Fotbal Club R Bucureşti SA (Bucureşti)(foto)
Venus Independenţa (Călăraşi)
Regiunea 7
CS Medgidia (Constanţa)
SCM Gloria Buzău (Buzău)
CS Făurei (Brăila)
* Pe rolul organismelor jurisdicţionale ale Federaţiei Române de Fotbal se află în curs de soluţionare dosarul 118/CL/2018, având ca obiect contestaţia clubului ACS Păltiniş Răşinari (Sibiu) împotriva clubului ACS MSE Târgu Mureş (Mureş).
** Meciul retur din dubla manşă cu CS Petrolul Bustuchin (Gorj) nu s-a disputat, deoarece gruparea din Bustuchin nu a asigurat asistenţă medicală în conformitate cu prevederile Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediţia 2018-2019. Prin urmare, acest meci va intra pe rolul organismelor jurisdicţionale ale Federaţiei Române de Fotbal, în vederea omologării rezultatului final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...