luni, 16 iulie 2018

Gata vacanța la CSM Ceahlăul : Reunire cu 7 nume noi și ambiții pentru o clasare în primele 8 locuri ale L3, Seria I | Pregătirea se desfășoară pe plan local, startul noului sezon va avea loc în weekendul 25-26 august


Astăzi, 16 iulie 2018, de la orele 10:30, pe terenul 2 de iarbă din Complexul Sportiv Ceahlăul”, CSM Ceahlăul a sunat adunarea pentru startul pregătirilor din noul sezon competițional 2018-2019, sezon ce găsește tânăra formație pietreană la nivelul L3, cel mai probabil în Seria I.
Câștigătoare a campionatului județean L4 Neamț în sezonul recent încheiat la mare luptă cu mercenarii” ieșeni de la CS Bradu Borca, CSM Ceahlăul a promovat în această vară la nivelul L3, fără baraj, datorită faptului că campioana județului Iași, AS Victoria Lețcani nu a putut prezenta CIS-ul (Certificatul de Identitate Sportivă), condiție obligatorie impusă de FRF pentru participarea la baraj.
20 de jucători de câmp și 6 portari au răspuns la primul antrenament din acest sezon, antrenament condus de antrenorul principal Gabriel Rădulescu și preparatorul fizic Cristian Naciu pentru jucătorii de câmp, respectiv Florin Anton – antrenor cu portarii și secund plin din această vară la CSM Ceahlăul.
Valentin Avădanei – antrenorul secund din cele două sezoane de L5 și L4 în care a activat la nivel județean CSM Ceahlăul, va conduce din acest sezon destinul grupărilor de juniori republicani A și B, ce tocmai au trecut de pe LPS Piatra Neamț pe CSM Ceahlăul și care au ca obiectiv calificarea în toamnă la Liga Elitelor, atât la U-19 cât și la U-17.
Noutățile prezente la reunire sunt în număr de 7 și anume: portarul Alexandru Barna -25 de ani, în ultimele 2 sezoane la UTA Arad, portar ce a mai activat în Piatra Neamț la defuncta FC Ceahlăul, la nivelul primelor 2 ligi din România, fundașii centrali Codrin Coteț – CSN Cetate Deva, Flavius Dumbrăvean (CS Iernut-L3, ex. ASA Tg.Mureș) – ultimul ceva mai experimentat ajuns la 23 de ani, mijocașul lateral Liviu Antim -21 de ani, ultima dată la CSM Roman, jucător ce a mai trecut în carieră și pe la Ceahlăul 2, respectiv Aerostar Bacău,  Sorin Babii de 19 ani de la LPS Piatra Neamț –jucător ce evoluează ca mijlocaș central, precum și atacanții Cosmin Țapu – 25 de ani, ultima dată la Știința Miroslava în L2, jucător format de LPS Roman și consacrat la CSM Roman și hunedoreanul Bogdan Cuibari -20 de ani, ultima dată la juniorii lui West Ham United.
La capitolul despărțiri consemnăm plecarea mijlocașului Andrei Apostol la Ripensia Timișoara în L2, a portarului Eduard Chiruță la CSM Roman în L3, a fundașilor Mihnea Albu și Alex Smău, jucători ce au ales să își continue studiile la facultate, în vreme ce portarul Andrei Cotuna și atacantul Ionuț Zaharia sunt în căutare de noi angajamente, conducerea nemțenilor renunțând la serviciile lor. De asemenea, moldovenii Alexandru Parfeni și Daniel Popa s-au reîntors în Republica Moldova, ultimul încă din playoff-ul sezonului trecut de L4.
La primul antrenament oficial din sezonul promovării în L3 pentru CSM Ceahlăul a asistat și Ștefan Fane Ungureanu - jucător aflat în vacanță la Piatra Neamț, om de bază în sezonul de L5 și în turul sezonului trecut în campionatul L4 Neamț. 
Pregătirea pentru noul sezon de L3, se face pe plan local, conducerea tehnică va programa în weekend un prim test cu juniorii republicani ai lui Vali Avădanei, urmează apoi 2 partide oficiale: una în Cupa României, cel mai probabil cu un adversar de L3, și finala Supercupei României Neamț, prilej cu care pietrenii vor primi trofeul, medaliile și tricourile de campioni pentru sezonul recent încheiat de L4.
Până la startul în campionat, preconizat în weekend-ul 25-26 august antrenorul Gabriel Rădulescu își mai propune cel puțin 4 partide de verificare în compania unor adversari de L3, prilej de închegare a lotului, de asimilare a noilor veniți și de consolidare a relațiilor de joc.
CSM Ceahlăul Piatra Neamț are ca și obiectiv în sezonul competițional 2018-2019, clasarea pe unul din locurile 1-8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Pentru Bogdan Bacalu accidentarea de la Mioveni din partida cu CFC Argeș a pus capăt sezonului. Verdictul crunt al medicilor, unde va fi operat și situația lui contractuală cu clubul de sub Pietricica

  Accidentarea survenită în tabăra nemțenilor în ultimul joc din turneul play-out de la Mioveni din confruntarea cu CFC Argeș a fundașului l...