luni, 16 iulie 2018

Gabriel Rădulescu vorbește despre noul sezon al L3, seria I, despre noile achiziții, programul de pregătire și jocuri | Obiective îndrăznețe pentru toate formațiile clubului | Vezi interviul INTEGRAL

Gabriel Rădulescu :  Bună dimineața, mulțumesc că sunteți aici prezenți. Dăm drumul la treabă, pornim la un nou drum, sperăm ca anul acesta să facem o figură frumoasă în liga a 3-a. E clar că nu va fi simplu, au apărut în echipă și 7 jucători noi, au și plecat 7-8 jucători din diferite motive (facultate, unii au renunțat, alții au optat pentru alte echipe), este până la urmă o chestie absolut firească. Alexandru Smău și Mihnea Albu au plecat la facultate,
Eduard Chiruță s-a transferat la CSM Roman, Andrei Apostol la Ripensia Timișoara în L2, portarul Andrei Cotuna și atacantul Ionuț Zaharia nu mai intră în vederile bîncii tehnice și sunt momentan în căutare de noi angajamente, în vreme ce Alexandru Parfeni și Daniel Popa s-au întors în Republica Moldova, ultimul încă din play-offul sezonului recent încheiat.
Plecăm optimiști la drum, vrem să ne pregătim foarte bine, vrem să omogenizăm echipa, vrem să facem o pregătire sperăm noi foarte bună, cu o atitudine foarte bună, sperăm să reușim anul acesta. Vom face parte cel mai probabil din seria I, încă nu se știe componența echipelor, mai sunt câteva zile până se definitivează seria, atunci vom putea spune mai multe. E clar că va fi o serie foarte foarte tare, foarte dificilă. Noutățile de până acum la echipă sunt: portarul Alexandru Barna (ex.UTA Arad), pe linia de fund un tânăr jucător - Codrin Coteț, fundaș lateral de 20 de ani de la CNS Cetate Deva, Flavius Dumbrăvean (ASA Tg.Mureș și CS Iernut) – un fundaș central de picior drept de 23 de ani, în compartimentul median l-am promovat pe Codrin Babii – un tânăr de 19 ani de la LPS Piatra Neamț, apoi îl avem pe Liviu Antim – mijlocaș lateral de la CSM Roman, un tânăr jucător de 21 de ani, care a mai fost la noi, la Ceahlăul 2, și la Aerostar Bacău. În compartimentul ofensiv îi avem ca noutăți pe Cosmin Țapu de la CSM Roman, care a jucat și la Știința Miroslava și Bogdan Cuibari de la Huneduara, un tânăr jucător de perspectivă de 20 de ani.
Pregătirea o să o facem pe plan local, o să avem o săptămână în care vom face 2 antrenamente, de tip semi-cantonament, vor urma jocuri de pregătire, încercăm să omogenizăm echipa. Noi ne pregătim pe terenul 2 de iarbă, din ce am înțeles și terenul sintetic va fi gata în curând."
Staff-ul tehnic a suferit modificări pentru acest sezon. Gabriel Rădulescu este antrenorul principal, Florin Anton – este antrenorul secund și cel care se ocupă de compartimentul portarilor, Valentin Avădanei se va ocupa de grupele de juniori A și B, lucru foarte important din acest sezon. Grupele de juniori A și B, au fost trecute din acest sezon de pe LPS, pe CSM Ceahlăul, iar obiectivul este calificarea cu amândouă formații în Liga Elitelor. Crisit Naciu este preparatorul fizic, iar Vlăduț Stan – kinetoterapeut și Ioan Stan – maseor, se ocupă de latura medicală.
" O să jucăm cu juniorii noștri A și B, o să facem jocuri școală în acest weekend, o să avem meciul din Cupa României, cel mai probabil va veni o echipă din L3, o să avem SuperCupa României, deci 2 meciuri oficiale și sperăm să perfectăm minim 4 jocuri cu formații de L3. În general sunt mulțumit de echipa care o am la ora actuală, poate ar mai fi putut fi aduși 1-2 jucători, dar până la urmă trebuie să acordăm credit jucătorilor nosștri tineri pentru că acesta este proiectul pe care ni l-am asumat. La ora actuală este posibil să mai vină 1-2 jucători. Ușa este deschisă la veniri. Legat de data disputării jocurilor de L3 de pe teren propriu am dori să jucăm sâmbăta, să putem face un program complete de pregătire pe toată săptămâna, și juniorii vor juca tot sâmbăta, avem planuri mari anul acesta și cu grupele de juniori, sperăm că și vom reuși, nu va fi însă simplu. În primul an de L3, obiectivul formației CSM Ceahlăul este clasarea în primele 8. Da, obiectivul nostru este locurile 1-8 ! Nu este foarte simplu, dar eu zic că dacă muncim foarte bine, acest obiectiv este pe deplin realizabil ” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu