joi, 31 ianuarie 2019

Fotbal amical | CSM Ceahlăul înfrângere în propriul fief în fața unui adversar de L4 | Ozana Tg.Neamț a punctat prin Cezar Tofan (39) și Mădălin Popa (57), golul pietrenilor fiind reușit de Ov.Toma (45)

CSM Ceahlăul Piatra Neamț (L3) a susținut miercuri seară, în nocturnă, a doua partidă de verificare din perioada de pregătire în compania formației de L4 (FC Ozana Tg.Neamț) - formație ce ocupă la finalul primelor 10 etape din campionatul județean Neamț - locul al 2-lea în clasament la 3 puncte distanță de liderul AS Bradu Borca.
Deși aflată la prima partidă de verificare și cu multe nume noi în echipă (transferuri realizate în această iarnă), formația de liga a 4-a s-a impus cu 2-1 (1-1) prin golurile semnate de Cezar Trofin (39) din pasa lui Marin și Mădălin Popa (57) din lovitură liberă din apropierea careului mare, golul pietrenilor fiind opera lui Ovidiu Toma (45), cel care a finalizat o acțiune de atac dezvoltată în flancul drept.
Tehncienii celor două formații, Gabriel Rădulescu și Ionuț Afloarei au început cu următoarele distribuții:
CSM Ceahlăul (prima repriză): Barna - Moroșanu, Andreș, Covasan, Dumbrăvean - Cosmin Rotaru, Copoț-Barb - Ov.Toma, R.Pîntea, C.Antim - R.Vasile
CSM Ceahlăul (repriza a 2-a): Cîmpianu - Oteliță, M.Rusu, Alex.Rusu, Strat - Vali Rotaru, Matei - Curpăn, Gabor, Hodorogea - Țapu
FC Ozana (prima repriză): Iftimie - Ciubotaru, Marin, Morțun, Moșneguțu - Tofan, Denis Șerban, Popa, Crețu - Patrichi, Apreutesei.
În repriza a 2-a, tehncianul oaspeților Ionuț Afloarei a rulat toți jucătorii deplasați la Piatra Neamț cu mențiunea faptului că nu s-a putut conta din varii motive pe serviciile lui Zaiț, Alexandru Dumitru, Straton și Dutciuc.
Ce urmează pentru cele două formații:
CSM Ceahlăul va juca următoarea partidă de verificare tot la Piatra Neamț, sâmbătă, de la orele 12:00, în compania formației Sporting Juniorul Vaslui U-19.
FC Ozana Tg.Neamț va juca în Copou cu CSM FC Vaslui un posibil adversar pentru nemțeni la barajul de promovare în L3, asta dacă cele două formații vor câștiga campionatele județene în care activează, sâmbătă, de la orele 12:00, pe terenul sintetic.

Sursa foto: Robin Vasilius - duminicapetarla.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-19 | Victorie pentru juniorii mari ai Ceahlăului în ultima etapă din play-off în dauna celor de la LPS Suceava

  Etapa a 10-a (20-21 aprilie) ACS Șc.de Fotbal Pajura Huși 2-4 LPS Roman AFC Botoșani ...