luni, 14 ianuarie 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | FOTO+VIDEO : CSM Ceahlăul Piatra Neamț a demarat pregătirile pentru retur la baza proprie într-un adevărat decor hibernal. Silviu Isciuc - singura noutate a "galben-negrilor". Aerostar Bacău și CSM Bucovina Rădăuți - primii adversari confirmați din amicale

Astăzi, 14 ianuarie, de la orele 10.30, la stadionul “Ceahăul - aflat sub nămeți -  a sunat adunarea formația de seniori CSM Ceahlăul locul 8 la finalul turului în liga a 3-a, seria I.
Pe terenul 3 (Sintetic), curățat partial de zăpada ce a căzut din belșug în zilele precedente, mai întâi și-a făcut apariția elevii de la formațiile de juniori U-17 și U-19 sub conducerea profesorului-antrenor Vali Avădanei, timp în care componenții formației de seniori au mers în sala de socializare a clubului pentru un prim contact cu conducerea tehnică asigurată ca și în tur de cuplul de antrenori Gabriel Rădulescu-principal, Florin Anton-secund și antrenori cu portarii.
Odată ce primul antrenament al lotului de juniori U-17 și U-19 (vă reamintim ambele formații calificate în campionatul ELITA) se apropia de sfârșit, și-au făcut apariția la teren și seniorii.

După deja clasicele ture de teren, au urmat o serie de exerciții de încălzire și stretching coordonate de preparatorul fizic Cristian Naciu, pentru ca în încheierea primului antrenament al zilei, jucătorii prezenți la reunire să fie împărțiți în 4 echipe, câte 2 formații pe câte un petec din terenul degajat de zăpadă, pentru un prim contact cu balonul.
La finalul primului antrenament din anul 2019, am reținut declarațiile căpitanului de echipă – Cosmin Rotaru și desigur primele cuvinte ale antrenorului principal Gabriel Rădulescu.

În esență din cele declarate de Cosmin am reținut că băieții au revenit cu plăcere la echipă, sunt dornici să se pregătească exemplar în această perioadă grea care înseamnă acumulări fizice, jocuri amicale și consolidarea relațiilor de joc, iar returul să fie abordat de echipa CSM Ceahlăul Piatra Neamț cel puțin la nivelul din tur, echipa propunându-și să obțină punct(e) din fiecare joc, dacă se poate indifferent de adversar, de locul acestora din clasament.

Antrenorul Gabriel Rădulescu ne-a declarat faptul că în acest moment față de echipa care a terminat turul campionatului au apărut o serie de modificări. Au plecat din cadrul primei echipe fundașul lateral stânga – Răzvan Sârbie (jucător ce se află în pregătire cu lotul U-19), Bogdan Cuibari – jucător ce își caută o altă formație și Cezar Agache – atacant ce s-a întors la LPS Iași. La capitolul sosiri, la reunire a fost prezent fostul atacant al CSM-ului din Roman – Silviu Vasile Isciuc – jucător născut în 1999 și care se află în probe.
Mai pot sosi în probe în zilele următoare și alți jucători, lotul urmând a fi conturat cel mai târziu în 2-3 săptămâni.
Pregătirea se face pe plan local – la stadion, acolo unde pietrenii au toate condițile (în aceste zile vor lucra cu siguranță mai mult la sala de forță).
Jucătorii prezenți la reunire sunt: Alexandru Barna, Teodor Cîmpianu, Marius Chelaru și Rareș Florea (portari) – Răzvan Pîntea, Ovidiu Toma, Cristian Copoț-Barb, Flavius Dumbrăvean, Dan Moroșanu, Bogdan Oteliță, Codrin Coteț, Cezar Strat, Silviu Isciuc, Cosmin Țapu, Constantin Antim, Alexandru Rusu, Vlad Andreș, Valentin Rotaru, Cosmin Rotaru, Robert Vasile, Marius Matei, Răzvan Hodorogea. A absentat motivat Marius Rusu.
Despre jocurile amicale, până astăzi fuseseră stabilite cu certitudine doar două partide: pe 6 februarie cu formația de ligă secundă – Aerostar Bacău și pe 16 februarie cu colega de eșalon CSM Bucovina Rădăuți – ambele jocuri urmând să se dispute la Piatra Neamț.
Se mai poartă discuții pentru antamarea altor jocuri de verificare, 3 la număr cu adversari precum AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga a 3-a, Seria 5), dar și cu 2 colege de serie: ACS Foresta Suceava și AFC Botoșani II, data și locul desfășurării acestor jocuri de verificare urmând a fi stabilite ulterior.
CSM Ceahlăul Piatra Neamț va debuta în returul ligii a 3-a, seria I pe data de 2 martie la Buzău, pe sinteticul “Cornel Negoescu” în fața gazdelor de la AFC Metalul – formație ce s-a impus în prima etapă a campionatului la Piatra Neamț cu scorul de 1-0 (Valentin Lungoci43).

Galerie foto:













































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | CSM Reșița și ACSM Ceahlăul LUPTĂ pentru ȘEFIA grupei A. Nemțenii au 5 absențe pentru jocul din Valea Domanului

  CSM Reșița și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, echipele aflate la egalitate de puncte pe primele două locuri ale Grupei A din play-out-ul Ligii...