miercuri, 16 ianuarie 2019

Handbal feminin - Liga Florilor: Alte 2 foste handbaliste ale defunctei CSM Roman și-au găsit angajamente. Vezi clubul din România care le-a achiziționat

Iată că după dispariția din toamnă a formației de ligă națională CSM Roman, fostele jucătoare ale grupării din Neamț sunt la mare căutare pe piața internă. 
În cursul acestor zile a venit rândul clubul ASC Corona 2010 Brașov să semneze înțelegeri cu 2 foste jucătoare ale CSM-ului din Roman. 
Deficitare pe posturile de portar și pivot, conducerea ardelenilor nu a stat prea mult pe gânduri și și-au asigurat serviciile a 2 sportive care au confirmat în Liga Națională - Liga Florilor la Roman dar și cupele europene.
Echipa de handbal Corona Braşov a semnat luni, o înţelegere cu portarul Viktoriia Tymoshenkova, portar care ultimii patru ani a activat la CSM Roman, grupare care s-a desfiinţat pe finalul anului 2018. „Ne bucurăm că am reuşit să ne mişcăm repede şi să găsim un portar care să aducă un plus de valoare în poartă, acolo unde am avut probleme în ultimele partide”, a spus preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir. Viktoriia Tymoshenkova va debuta în tricoul Coronei în meciul de la Zalău, care se va juca vineri, de la 17.30 în deplasare. Clubul Corona a reziliat de comun acord contractul cu Dragica Tatalovic. Mult succes, Viktoriia! Multumim, Dragica Tatalovic si bafta in viitor!
Pivotul Raluca Agrigoroaie a semnat marţi, un contract cu echipa de handbal Corona Braşov. Jucătoarea a ajuns la Braşov imediat după accidentarea Georgianei Ciuciulete, şi va debuta în tricoul Coronei în meciul cu HC Zalău, care se va disputa vineri, de la ora 17.30, în deplasare. 
Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, a declarat că se impunea o astfel de mutare, în condiţiile în care accidentarea Georgianei Ciuciulete, jucătoare de bază în lotul Coronei. „Trebuia să găsim repede o soluţie pentru că accidentarea Georgianei a apărut brusc. Ne bucurăm că am reuşit să o găsim pe Raluca Agrigoroaie, pentru că este o handbalistă cu experienţă care sperăm să ne ajute”, a spus oficialul Coronei Şi ea va debuta la meciul cu HC Zalău se precizează într-un comunicat ce apare pe pagina oficială de facebook a clubului de handbal feminin din Brașov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...