miercuri, 16 ianuarie 2019

Fotbal - liga a 3-a, seria I | CSM Ceahlăul a mai perfectat două partide amicale. Vezi numele adversarilor și datele de disputare a celor două jocuri. Ionuț Covasan și Marius Banga sunt numele altor 2 jucători aflați în probe

CSM Ceahlăul lucrează în aceste zile la perfectarea altor jocuri de verificare în compania unor adversari cu care antrenorul principal Gabriel Rădulescu stabilise primele contacte înainte de reunirea lotului din data de 14 ianuarie.
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 3 în seria a V-a a ligii a 3-a) și Ozana Tg.Neamț (locul 2 în liga a 4-a Neamț) sunt adversarii care vor da replica la Piatra Neamț în datele de 19 ianuarie, ora 12:00, respectiv 26 ianuarie (ora ce va fi stabilită ulterior) cel mai probabil pe terenul 3 (Sintetic) tinerilor fotbaliști de la CSM Ceahlăul.
Astfel, numărul jocurilor de verificare ce au fost stabilite până la această oră au ajuns la patru: celelalte 2 partide stabilite până acum sunt cele cu CS Aerostar Bacău (liga a 2-a - locul 15 ) - formație pregătită de Florin Bratu - în data de 6 februarie și CSM Bucuvina Rădăuți (locul 3 în seria I a ligii a 3-a) - pentru data de 16 februarie. Despre primul adversar, cel de sâmbătă 19 ianuarie, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc trebuie menționat faptul că "ciucanii" sunt o eternă candidată la promovare în liga a 2-a, cel puțin în ultimele 3 ediții, iar în acest sezon de Cupa României au reușit o performanță deosebită reușind eliminarea la 1 noiembrie 2018 din cadrul optimilor de finală după prelungiri și executarea loviturilor de la 11 metri a formației de primă ligă Dinamo București.
Ozana Tg.Neamț - adversarul pietrenilor din data de 26 ianuarie, a reușit o campanie spectaculoasă de achiziții menite să îi netezească în campionatul ligii a 4-a Neamț drumul spre jocurile de baraj...asta dacă va reuși să câștige duelul la distanță cu AS Bradu Borca - liderul din acest moment, formație care are după 10 runde un avans de 3 puncte în clasamentul la zi.
În lotul pe care Ionuț Afloarei l-a avut la dispozitie în turul campionatului apar alte șapte nume noi: Marian Marin, fundaș central, Sorin Dutciuc, un mijlocaș care în trecut a evoluat pentru fosta CetateaMădălin Popa, toți trei evoluând ultima oară pentru CSM Roman, ultimul fiind mult timp căpitan la echipa romașcană, Alex Dumitru, fundaș central care a jucat ultima dată pentru AS Hușana HușiDaniel Cristescu, fundaș dreapta ultima oară la Viitorul LiteniRadu Miron, fost jucător la Cetatea, căpitanul din ultimele sezoane pentru Speranța Răucești și Alexandru Vavrița, atacant format la Târgu Neamt, jucător ce vine de la CSM Pașcani.
La capitolul noi veniți, pe lângă mijlocașul lateral Silviu Isciuc - jucător de 20 de ani - ultima dată la CSM Roman, la CSM Ceahlăul Piatra Neamț au mai apărut 2 nume noi: Ionuț Covasan (fundaș central) și Marius Banga (mijlocaș lateral), ambii jucători fiind în probe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | CSM Reșița și ACSM Ceahlăul LUPTĂ pentru ȘEFIA grupei A. Nemțenii au 5 absențe pentru jocul din Valea Domanului

  CSM Reșița și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, echipele aflate la egalitate de puncte pe primele două locuri ale Grupei A din play-out-ul Ligii...