luni, 25 februarie 2019

Futsal - Cupa României | Futsal Ceahlăul Piatra Neamț s-a oprit în sferturi: oaspeții de la CSM Tg.Mureș s-au impus categoric la fel ca și în campionat

În faza sferturilor de finală din Cupa României, ardelenii de la CSM Tg.Mureș - liderul campionatului ligii a 2-a de futsal, pornea cu prima șansă la Piatra Neamț iar calculele hârtiei au fost respectate și pe tabelă din păcate pentru băieții pregătiți de Gabi Bucur.
Futsal Ceahlaul - CSM Târgu-Mureș 3:9 (0:5)

Calificarea nu a fost pusă niciun moment sub semnul întrebării, tg-mureșenii apropiindu-și victoria și calificarea încă din prima repriză atunci când și-au asigurat un avantaj liniștitor pe tabelă 5-0!
Iszlai Richard - un puști de 19 ani a fost cel mai bun jucător de pe teren, acesta reușind o "manita" în minutele: 3, 11, 15, 37 și 39, celelalte reușite fiind semnate de Szocs Laszlo 9 și 18, Andrei Nistor - autogol min 25 și Vlad Țipău în min 32 pentru oaspeți. Pietrenii au revenit în 2 rânduri pe tabelă la o diferență de 3 goluri: Apostol (21), Grigoriță (24) și Ionuț Zaharia (30) fiind cei ce și-au trecut numele pe lista marcatorilor.
" Din păcate jocul pentru calificarea în Final 4 Cupa României nu a evoluat așa cum ne doream. Deși băieții erau extrem de montați și și-au dorit foarte mult o calificare între primele 4 echipe din România, nu am reușit să repetăm evoluțiile bune din ultima perioadă de timp, realizând unul dintre cele mai slabe jocuri ale noastre din acest sezon.
Oaspeții au stat bine în teren și au reușit să fructifice aproape de maxim ocaziile avute la poarta noastră. În schimb, noi nu am reușit să transformăm în gol oportunitățile avute, portarul mureșean Cătinean sau barele porții adverse opunându-se de mai multe ori în fața șuturilor noastre.
Felicitări echipei oaspete pentru victorie și succes în turneul final, "capul sus" pentru băieții noștri pentru că ăsta este sportul cu învingători și învinși! " a declarat pe pagina de facebook a clubului managerul clubului de futsal Ceahlăul Piatra Neamț - Cristi Vornicu.

Ca și în ultima întâlnire de la Tg.Mureș din campionat, pietrenii au avut 2 jucători eliminați: Alexandru Codreanu și Vlad Avram fiind sancționați cu roșu, primul pentru un fault în calitate de ultim apărător, al doilea pentru cumul de cartonașe galbene. Partida a fost condusă de cuplul de arbitri Vlad Ciobanu și Bogdan Hanciariuc - ambii din Iași, aceeași care au oficiat partidele amicale dintre România și Italia de la Piatra Neamț.


Futsal Club Dunărea Călărași
7-4
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc
Futsal Ceahlăul Piatra Neamț
3-9
CSM Târgu Mureș
SCM Gloria Buzău
0-4
CS United Galați
Autobergamo Deva
6-5
Imperial Miercurea Ciuc

Formațiile învingătoare au obținut calificarea în turneul final.
foto: Gelu Crăcană
video: Futsal România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...