miercuri, 27 februarie 2019

Atletism | Diana Țigănașu, medalii la campionatele naționale: aur la aruncarea greutății - juniori I, aur+argint la aruncarea discului - tineret, respectiv seniori. Miruna Deleanu - bronz la aruncarea greutății - juniori I

Diana Țigănașu a reprezentat CS Ceahlăul Piatra Neamț la două Campionate Naționale în ultimele zile. Prima întrecere a avut loc la finele săptămânii trecute, la București, și a fost rezervată juniorilor I, iar cea de a doua a fost de seniori și tineret, participarea fiind doar a atleților din probele de aruncări lungi.
Diana Țigănașu s-a impus în proba de aruncare a greutății la Campionatul Național de atletism în sală pentru junior I, ediția 2019. Pietreanca s-a impus cu rezultatul de 13.55 metri într-o întrecere în care Miruna Deleanu (CS Ceahlăul-LPS Piatra Neamţ) a terminat cu medalia de bronz în palmares (11.54 metri).
La naţionalele de aruncări lungi pentru seniori şi tineret, Diana Ţigănaşu a concurat în proba de aruncare a discului. Concursul din 25 februarie, desfăşurat tot la Bucureşti, i-a adus elevei lui Dan Cojocaru medalia de argint în proba de senioare şi medalia de aur în proba de tineret. Cea mai bună aruncare a sa a măsurat 45,45 metri.
Dan Cojocaru, antrenor: 
„Rezultatele sunt bune, dar, din păcate, nu au continuitate la nivel internaţional fiindcă Diana intră în program de refacere şi recuperare din cauza unei accidentări. Este o problemă medicală care cere atenţie şi care trebuie rezolvată repede pentru a nu avea de pierdut în sezonul de vară. De aceea, acum în martie va rata şi prezenţa la Cupa Europei pe echipe pentru tineret“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | S-a RUPT lanțul de IUBIRE! ACSM Ceahlăul a RĂMAS fără antrenor principal!

  " Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la concluzia că este timpul despărți...