miercuri, 13 martie 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Suporter Club Oțelul Galați în DEGRINGOLADĂ înaintea meciului cu CSM Ceahlăul! Vor reuși să " PROFITE" elevii lui Gabi Rădulescu ? Răspusul sâmbătă LIVE pe Radio Ancient But Quality

SC Oțelul Galați a remizat, scor 1-1 (1-0), pe terenul formației Sănătatea Darabani, în etapa 17 a Ligii 3. Gazdele au deschis scorul în minutul 21 prin Alexandru Constantiniu, în timp ce oțelarii au egalat în minutul 86 prin golul marcat de Cosmin Neagu.
Antrenorul Alin Pînzaru a aliniat la startul acestui joc următoarea formulă: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, David – Moglan (cpt), Cristea – Munteanu, Țicămucă, Neagu – Antohi. Au mai evoluat: Crihană, Iorga, Stoian și Chiriac.
În urma rezultatelor neconvingătoare din 2019 (1-0 cu CSM Pașcani la Galați și respectiv 1-1 la Darabani cu Sănătatea) și mai ales datorită jocului care nu dă speranțe îndreptățite la promovare, Președintele Consiliului Director al SC Oțelul Galați, Cornel Romeo Moisescu, și-a înaintat luni demisia din funcția pe care o ocupa în cadrul clubului. Totodată, în semn de solidaritate, toți membrii Consiliului Director (Cosmin Ilaș – vicepreședinte, Daniel Tudorică – secretar, Nicușor Istrate, Virgil Rădulescu, Iulian Bahrim și Dănuț Roșcan – membri), dar și managerul executiv Iulian Apostol au renunțat la exercitarea mandatului. De întreaga activitate managerială se va ocupa, ca și până acum, Conducerea Executivă, reprezentată de managerul general Valentin Ștefan.
CSM Ceahlăul Piatra Neamț a pierdut ambele jocuri oficiale din 2019 cu același scor:1-2 în fața lui AFC Metalul Buzău, respectiv CS Sporting Liești - pe teren propriu, la Piatra Neamț.
Antrenorul principal Gabriel Rădulescu a început jocul de acasă cu CS Sporting Liești în următoarea formulă: Barna - Dumbrăvean, M.Rusu, V.Andreș, Strat - Oteliță, V.Rotaru, C,Rotaru (cpt), R.Pîntea, Copoț-Barb - C.Țapu. Au mai intrat: Ovidiu Toma, R.Vasile și Adrian Olteanu.
Chiar dacă CSM Ceahlăul este la a 4-a înfrângere consecutivă, deocamdată nimic nu pare să clintească unitatea de monolit a binomului Roca - Rădulescu, semn că încă există liniște și locul 8 momentan din clasament reprezintă un obiectiv asumat și mai ales foarte aproape de posibilitățile reale ale lotului de jucători: o mixtură într 4-5 jucători cu mare experiență dar și mulți tineri proveniți de la U-19 și U-17 din campionatul rezervat ELTELOR.
Este interesant de văzut, care din cele două formații vor reuși să iasă mai repede din pasa proastă pe care o traversează la acest început sezon de primăvară. Dacă gălățenii se află acum la 5 (cinci) puncte de liderul SCM Gloria Buzău și nu își mai pot permite pași greșiți, oaspeții de la CSM Ceahlăul sunt ÎNCĂ pe locul 8 cu 20 de puncte, dar în eventualitatea unui nedorit eșec, ar putea cădea 1 loc sau 2 în funcție de ce vor face AFC Metalul Buzău și KSE Târgu Secuiesc - formații care ar puteaa avansa în clasament în eventualitatea unor victorii cu CSM Bucovina Rădăuți, respectiv FC Botoșani 2
Evident, cu rezultatele rundei 18-a din liga a 3-a, Seria I vă vom ține la curent în timp real (LIVE) pe frecvența postului de radio Ancient But Quality și pe pagina de facebook a realizatorului, iar după terminarea partidelor cu rezultatele complete și clasamentul actualizat pe siteul Sportul nemțean de performanță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu