duminică, 10 martie 2019

Divizia A2 (f) – Seria Est: Se cunosc trei dintre cele patru echipe calificate în turneul fazei a doua | Parcursul formației CSM Unic LPS Piatra Neamț a ajuns la FINAL. Poate la ANUL...se VA PUTEA MAI MULT!

Etapa a doua a primei faze a play-off-ului Seriei Est a Diviziei A2 la volei feminin a stabilit alte două calificate în turneul fazei secunde.
Rapid și Gloria Buzău și-au confirmat statutul de favorite și au obținut în deplasare, la Piatra Neamț, respectiv Constanța, victoria necesară calificării în minimum de meciuri în turneul fazei a doua a play-off-ului Seriei Est a Diviziei A2 la volei feminin.
Cum CS Medgidia obținuse biletele de sâmbăta trecută, singura necunoscută pentru turneul care va avea loc în perioada 5-7 aprilie a rămas învingătoarea confruntării dintre CSO Voluntari și CSM Focșani. În al doilea meci al întâlnirii, Focșani s-a impus cu 3-2, egalând astfel situația de la ”general” și făcând ca partida programată sâmbăta viitoare să devină decisivă pentru calificarea în turneul fazei a doua.
foto SCM Gloria Buzău și Rapid București
Revenind la meciul de la Piatra Neamț, echipa de volei feminin CS Rapid București a obținut un succes în minimum de manșe, pe terenul celor de la CSM Unic LPS Piatra Neamț, 3-0 (25-20, 25-18, 28-26).

Grație acestui succes, rapidistele, conduse de Mihai Duță și Nicu Armeanu, s-au calificat, cu scorul general de 2-0, în faza următoare a play-off-ului Diviziei A2.
De menționat este că victoria de lângă Pietricica a fost obținută în condițiile în care, din motive medicale, au absentat patru titulare: Signeanu, Judea, Cojocaru și Zadorojnai.


Divizia A2 (f) – Seria Est: Programul meciurilor din faza I a play-off-ului

Vineri, 1 martie
CS Medgidia – CTF Mihai I 3-0
Sâmbătă, 2 martie
CS Medgidia – CTF Mihai I 3-0
Gloria Buzău – Top Volei Constanța 3-0
Rapid – Unic Piatra Neamț 3-0
CSO Voluntari – CSM Focșani 3-1
Sâmbătă, 9 martie
Top Volei Constanța – Gloria Buzău 1-3
Unic Piatra Neamț – Rapid 0-3
CSM Focșani – CSO Voluntari 3-2
Sâmbătă, 16 martie
CSO Voluntari – CSM Focșani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu