marți, 26 martie 2019

Liga a 3-a, Seria I | Consecințele DE-ZAS-TRULUI de la Buzău: Antrenorul principal Alin Pânzaru a fost demis, urmează și plecarea directorului general Vali Ștefan. Vezi COMUNICATUL OFICIAL al clubului gălățean

SC Oțelul Galați a pierdut jocul disputat pe terenul formației SCM Gloria Buzău, scor 0-5 (0-3), în etapa 19 a Ligii 3, seria 1. Golurile formației din Crâng au fost marcate de Bogdan Chipirliu (4, 36), Ricardo Mihalache (38), Ciprian Petre (74), Florin Cazan (89). Oțelarii, cu un eliminat din minutul 48, Alexandru Zaharia primind cel de-al doilea cartonaș galben, au ratat o lovitură de pedeapsă prin Cîrjan (80).
Antrenorul Alin Pînzaru (foto 1 dreapta) a început partida în următoare formulă: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, Manău – R. Moglan – Iorga, Zaharia, Cristea, Sălăgeanu – Antohi. Au mai evoluat: Cîrjan, Crihană, Stoian, Țicămucă.
Pierderea partidei de la Buzău, cu SCM Gloriala un scor umilitor (5-0), faptul că obiectivul pentru acest sezon este APROAPE RATAT (există acum un ecart de 8 puncte față de liderul SCM Gloria Buzău), n-a rămas fără urmări în ceea ce priveşte conducerea echipei de fotbal SC Oţelul Galaţi.
Antrenorul principal Alin Pînzaru a fost demis astăzi, la trei zile distanţă de la eşec, decizie anunţată jucătorilor în vestiar de către directorul general Valentin Ştefan. De altfel, antrenamentul de luni a fost condus de antrenorul secund Tudorel Pelin.
Totodată, Valentin Ştefan le-a spus jucătorilor că şi el va pleca din club, urmând să renunţe la postul de director general.
Clubul nostru și antrenorul Alin Pînzaru au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale
Conducerea executivă a SC Oțelul Galați și antrenorul principal al echipei, Alin Pînzaru, au decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Clubul nostru îi mulțumește public fostului tehnician oțelar pentru activitatea pe banca tehnică a echipei și îi urează mult succes mai departe în carieră.
De pregătirea echipei se vor ocupa în continuare Tudorel Pelin (antrenor interimar), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii) și Ionel Tămășanu (preparator fizic).
Alin Pînzaru este născut pe data de 18 ianuarie 1976 și a fost format de juniorii Oțelului, club pentru care a debutat în prima divizie pe 4 decembrie 1993, la jocul cu Inter Sibiu, scor 1-1. A mai evoluat pentru Dunărea Galați, FC Vaslui, Gloria Buzău, Zimbru Chișinău și Dacia Unirea Brăila, iar după încheierea carierei de fotbalist, în 2012, a pregătit formația brăileană din postura de antrenor principal, până în vara acestui an. Antrenorul în vârstă de 42 de ani deține Licența PRO și din turul actualei ediții de campionat a revenit la clubul unde s-a format și a debutat în fotbal: Oțelul Galați.
Mulțumim și mult succes, Alin Pînzaru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Convocare pentru Narcis Ilaș la acțiunea naționalei U-18 a României

Convocare pentru Narcis Ilaș Narcis Ilaș, jucătorul ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, a fost din nou convocat la o acțiune a naționalei U18 a Româ...