joi, 11 aprilie 2019

Fotbal Cupa României - faza județeană Neamț, Etapa a 3-a: Speranța Răucești KO în competiția surprizelor, FC Ozana Tg.Neamț, Bradu Borca, Victoria Horia și Moldova Cordun avansează în competiție, Vulturul Costișa câștigă la Dochia cu Voința. VEZI MOTIVUL pentru care rezultatul a 2 jocuri va fi omologat la masa verde

Etapa a III-a (10 aprilie 2019) ora 17:00
Ozana Timișești
1-4 (0-1)
AS Bradu Borca
Voința Dochia
0-2 (0-1)
Vulturul Costișa
Voința Valea Ursului
4-5 (3-3)
Victoria Horia
Stejarul Stănița
2-5 (0-4)
Moldova Cordun
ASF Girov
3-0*
Energia Pângărați
Arsenal Văleni
0-3**
Bravo Bodești
ACS Unirea Tămășeni
0-10 (0-5)
FC Ozana Tg.Neamț
Stejarul Țibucani
3-1 (1-0)
CS Speranța Răucești
*neprezentare Energia Pângărați
** lipsă asistență medicală
Miercuri în faza a 3-a a Cupei României - faza județeană Neamț am consemnat și un singur rezultat surpriză: formația de liga a 4-a CS Speranța Răuceștipărăsit competiția KO fiind eliminată de formația din liga a 5-a - Stejarul Țibucani - performera acestei faze a competiției.
FC Ozana Tg.Neamț cu președintele Victor-Andrei Isache revenit pe gazon pentru acest joc - autor a unei triple, a obținut o victorie facilă la Tămășeni pe terenul formației de L5 - ACS Unirea.
AS Bradu Borca avansează în faza a 4-a din Cupă după ce s-a impus în deplasare la Timișești pe terenul Ozanei într-o partidă în care au fost rulați și o serie de jucători care au evoluat mai puțin în campionat.
O misiune dificilă a avut Victoria Horia care a obținut o calificare muncită la Valea Ursului pe terenul Voinței, într-o partidă în care s-a marcat de 9 ori iar la pauză se consemna egalitatea: 3-3!
Vulturul Costișa s-a impus la Dochia în fața Voinței într-un joc ce se anunța echilibrat și care a consemnat până la urmă avansarea în competiție a echipei mai bine clasate și în campionatul L5, seria A.
Din păcate avem și 2 jocuri care nu s-au disputat și al căror rezultat va fi stabilit la masa verde. 
Energia Pângărați nu a mai ajuns la Girov, iar la Văleni confruntarea dintre Arsenal și Bravo Bodești nu a avut loc din cauza lipsei asistenței medicale.
Etapa a 4-a progreamează miercuri 17 aprilie de la orele 17:00 următoarele jocuri:

Etapa a IV-a (17 aprilie 2019)
ASF Girov

FC Ozana Tg.Neamț
Stejarul Țibucani

AS Bradu Borca
Bravo Bodești

Moldova Cordun
Vulturul Costișa

Victoria Horia

Foto: Cătălin Rusu, Nelu-Messi și FC Stejaru Țibucani - facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu