joi, 11 aprilie 2019

Futsal - juniori, Seria I | FUTSAL CEAHLĂUL - CSM Vaslui 2-1 (0-0) | Dubla lui Alex Apostoaie a făcut diferența! Pietrenii și-au asigurat șefia grupei cu o etapă înainte de finalul sezonului regular

Cele două echipe fruntașe ale seriei 1 din Campionatul National de Juniori au oferit un spectacol sportiv de foarte bună calitate în Sala Polivalentă mică din Piatra Neamț.
Prima repriză a fost destul de echilibrată, cu ocazii bune de a marca la ambele porți, portarii celor două echipe reușind să păstreze tabela imaculată. Imediat dupa pauză, pietrenii reușesc deschiderea scorului prin Alex Apostoae dupa o frumoasă acțiune ofensivă la care pasa decisivă a venit de la căpitanul Radu Dumitru.
In continuare deși tot gazdele se află la cârma jocului, Dumitru & Co nu reusesc să se desprindă și pe tabela de marcaj. Oaspeții profită și egalează în minutul 4 al reprizei secunde prin Alex Badit.
Meciul continuă în aceeași notă de echilibru, ambele echipe încercând să își etaleze plusurile. Pietrenii au acțiuni mai elaborate de atac, cu un joc colectiv ofensiv dar și cu o apărare ermetică. Vasluienii insistă mai mult pe valorificarea avantajului fizic si forțează jocul pe pivot sau încearcă să contraatace periculos atunci când recuperează balonul.
În ultimul minut de joc avea să se decidă învingăntoarea: vasluienii irosesc o bună situație șutând în bară prin "internaționalul de juniori" Vladuț Dudău. Pe recuperare urmează un contraatac al gazdelor. iar Alex Apostoae finalizează cu un șut la colțul lung, realizând dubla când mai erau 50 secunde de joc. Până la final nu se mai întâmplă nimic notabil, astfel că Futsal Ceahlăul își asigură șefia grupei cu o etapă înainte de finalul sezonului regular, după un meci în care orice rezultat era posibil.
CN Nicu Gane Fălticeni
8-2
Bukovina Vicov
Futsal Poli Iași
8-3
Sporting Dărăbani
Futsal Ceahlăul Piatra Neamț
2-1
CSM Vaslui

Loc
Clasamentul (9)
M
V
E
Î
Gol
Pt
+/-
1
Futsal Ceahlăul P.Neamț
9
7
0
2
40-28
21
+12
2
CSM Vaslui
9
6
0
3
67-33
18
+34
3
Sporting Dărăbani
9
5
0
4
39-50
15
-11
4
Futsal Poli Iași
9
3
1
5
41-54
10
-13
5
CN Nicu Gane Fălticeni
9
3
0
6
43-55
9
-12
6
Bukovina Vicov
9
2
1
6
43-53
7
-10
Urmează partida din ultima etapă, săptămâna viitoare la Vicov, meci care nu mai poate schimba liderul. După acest joc elevii lui Răzvan Lupu vor susține cele două partide de playoff, meciuri care îi pot duce la Turneul Final. Adversara o vor cunoaște după ultima etapă, urmând a fi aleasă dintre Futsal Poli Iasi, Nicu Gane Falticeni sau Bukovina Vicov.
Acestă performanță a fost posibilă și datorită parteneriatului încheiat cu Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamț, un rol important avându-l în acest sens și conducerea unității școlare dar și profesorii care au contribuit la implementarea parteneriatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu