joi, 16 mai 2019

Fotbal - Finala Cupei României - faza județeană Neamț: Mai proaspeți în prelungiri, formația de pe Valea Muntelui și-a adjudecat primul trofeu din 2019. AS Bradu Borca - Victoria Horia 4-2 (2-2, 1-1) d.p.

Finala Cupei României - faza județeană Neamț s-a disputat pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, miercuri 15 mai, de la orele 18:00.
Protagonistele ultimului act au fost formațiile de L4, AS Bradu Borca și Victoria Horia - ambele calificate și în play-offul L4 Neamț alături de CS Speranța Răucești și FC Ozana Tg.Neamț.
Cu un lot mai echilibrat numeric și valoric, AS Bradu Borca pornea mare favorită însă Victoria Horia, a produs destule probleme, a dus partida în prelungiri la capătul unui meci de factură modestă, tensionat, copie la indigo cu partida din campionat de la Horia, decisă la masa verde (meci întrerupt pe teren la scorul de 2-1 în min.90+3 pentru Victoria).
Golurile învingătorilor au fost reușite de Talpan (19), R.Gorea (55 și 97), Radu Pisică (117), respectiv Romeo Chiriță (45 și 90+4).
Cele două formații continuă parcursul în campionat, duminică 19 mai de la orele 11:00 fiind programate jocurile din ultima etapă a sezonului regular. AS Bradu Borca o înfruntă pe teren propriu pe Moldova Cordun în timp ce Victoria Horia se deplasează pe terenul ultimei clasate AS Energia Pângărați.
După încheierea sezonului regular, punctajul celor 4 formații calificate în play-off se înjumătățește, se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare, tur+retur (deci încă 6 partide), urmând ca formația ce va fi desemnată campioana județului Neamț să susțină barajul de promovare în L3 în dublă manșă cu campioana județului Suceava - cel mai probabil Viitorul Liteni.

foto: Gelu Crăcană

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani - Cupa României - faza I | Victorii în Cupa Național pentru ACSM Ceahlăul

Victorii în Cupa Național Echipele de juniori mari ale ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-au calificat astăzi în turul doi al Cupei Național, atât...