duminică, 12 mai 2019

Futsal | Futsal Ceahlăul Piatra Neamț a obținut CALIFICAREA la Turneul FInal al Campionatului Național de Juniori U-19 în dauna Bukovinei Vicov

" Chiar dacă veneam după o victorie la masa verde obținută în meciul tur (5-0), baieții noștri au luat meciul în serios reușind un joc foarte bun, dătător de speranțe pentru turneul final. " a declarat managerul Cristi Vornicu pe pagina de facebook a clubului.
Futsal Ceahlăul Piatra Neamț - Bukovina Vicov 9-0 (6-0)
Alex Apostoae (4), Andrei Lazar, Ionuț Zaharia, Emilian Sucioaia, Radu Dumitru și Codrin Babii sunt marcatorii unui joc în care nu s-a pus în niciun moment la îndoială victoria băieților noștri.
 Felicitări profesorului Răzvan Lupu pentru munca depusă, felicitări jucătorilor pentru frumoasa performanță și mulțumiri conducerii Liceului cu Program Sportiv pentru suportul acordat prin parteneriatul încheiat cu clubul nostru! " se arată în închiere în postarea managerului Cristi Vornicu pe rețea de socializare mai sus amintită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani - Cupa României - faza I | Victorii în Cupa Național pentru ACSM Ceahlăul

Victorii în Cupa Național Echipele de juniori mari ale ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-au calificat astăzi în turul doi al Cupei Național, atât...