vineri, 10 mai 2019

Liga a 3-a, Seria I | Avampremiera etapei 28-a. Delegările de arbitri și observatori. Pronosticuri. CSM Pașcani - KSE Tg.Secuiesc singurul joc de vineri. Dueluri "județene" la Galați și Rădăuți. Focșaniul joacă în fieful liderului SCM Gloria Buzău, la Piatra Neamț vine Foresta! AFC Metalul are o deplasare grea la Uricani în timp ce FC Botoșani II este OBLIGATĂ să câștige la Rm.Sărat!

Cel mai atractiv joc al rundei a 28-a se joacă vineri la Pașcani, acolo unde CSM-ul din localitate are doar varianta victoriei în confruntarea cu covâsnenii de la KSE Tg.Secuiesc - formație revitalizată de Decizia Comisiei de Disciplină și Etică care le-a mai adăugat 2 puncte în clasament în urma unui joc câștigat la masa verde din runda a 20-a (30 martie: KSE Tg.Secuiesc - CSM Focșani 2007 pe teren 1-1).
Alte jocuri atractive se anunță a fi cel de la Buzău dintre SCM Gloria Buzău - CSM Focșani 2007, dar și partida de la Piatra Neamț, dintre CSM Ceahlăul și ACS Foresta Suceava.
AFC Botoșani II dacă învinge la deja retrogradata CSM Rm.Sărat rămâne cu șanse în lupta de evitare a retrogradării, în vreme ce la Rădăuți, Șomuzul din Fălticeni are nevoie de punct(e) pentru a se salva de la retrogradare.
Două meciuri între formații fără obiectiv în acest final de sezon, dar care sunt capabile de a produce un spectacol agreabil la acest nivel al competiției se anunță a fi partidele Știința Miroslava - AFC Metalul Buzău, respectiv ACS Suporter Club Oțelul Galați - CS Sporting Liești, ultimul joc fiind și un derby județean.

vineri, 10 mai, ora 18:00

1. CSM Pașcani - ACS KSE Tg.Secuiesc - stadion CFR Pașcani (Iași).
A: Adrian Florin Sava - Vânători (Galați), A1: Florin Iftode - Tg.Bujor (Galați), A2: Claudiu Lucaci - Bacău. Obs: Grigore Suhan - Suceava și Aurel Daicu (Suceava)
CSM Pașcani mai are 2 jocuri acasă, cu Tg.Secuiesc și Sporting Liești și o deplasare la AFC Metalul Buzău, iar ca să fie sigură de salvare ar avea nevoie de 6-7 puncte. Victoriile în jocurile de acasă sunt absolut obligatorii, acum depinde de ce va face și Șomuz Fălticeni principala contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.
ACS KSE Tg.Secuiesc are de disputat o partidă pe terern propriu cu lanterna Sănătatea Darabani iar din cele 2 jocuri din deplasare de la Pașcani și Piatra Neamț probabil că le-ar fi suficient un punct pentru a fi deasupra liniei retrogradării.
CSM Pașcani în jocurile de pe teren propriu în retur are următorul parcurs: 1-0 cu CS Știința Miroslava, 0-2 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 2-2 cu CSM Bucovina Rădăuți, 2-2 cu ACS Șomuz Fălticeni și 4-1 cu ACS Foresta Suceava.
ACS KSE Tg.Secuiesc în partidele jucate în deplasare în această primăvară a înregistrat următoarele rezultate: 0-6 la CSM Bucovina Rădăuți, 0-1 la ACS Șomuz Fălticeni, 1-1 la ACS Foresta Suceava, 1-4 la AFC Metalul Buzău și 2-4 la ACS Suporter Club Oțelul Galați.

Pronostic: 1,x

sâmbătă 11 mai, ora 18:00

2. CSM Rm.Sărat - AFC Botoșani II - stadion Municipal Rm.Sărat (Buzău).
A: Cosmin Roman - Iași, A1: Adrian Condurache - Pașcani, A2: Alexandru Iftime - Iași. Obs: Cătălin Savu - Galați și Ervin Foof - Sfântu-Gheorghe (Covasna).
CSM Rm.Sărat este o formație împăcată cu retrogradarea în timp ce satelitul Botoșaniului încă mai speră să evite retrogradarea. Oaspeții pornesc evident cu prima șansă, însă dacă vor și reuși să câștige la Rm.Sărat rămâne de văzut.
CSM Rm.Sărat în partidele de acasă are următoarele rezultate în retur: 1-3 cu CS Știința Miroslava, 0-3 cu CSM Pașcani, 4-1 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 2-2 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 1-1 cu SCM Gloria Buzău și 0-4 cu CSM Bucovina Rădăuți.
AFC Botoșani II în meciurile disputate în acest retur pe terenuri străine are următorul bilanț: 0-4 la ACS Foresta Suceava, 3-2 la ACS KSE Târgu Secuiesc, 2-0 la CS Sporting Liești, 0-2 la CS Știința Miroslava, 4-1 la ASMS ACS Sănătatea Darabani și 1-3 la SCM Gloria Buzău.

Pronostic: 2

3. CSM Bucovina Rădăuți - ACS Șomuz Fălticeni - stadion Municipal Rădăuți (Suceava).
A: Valentin Lungu - Iași, A1: Alexandru Crăciun - Onești, A2: Nicoleta Grigoriu - Botoșani. Obs: Valentin Luca - Botoșani și Gabriel Mihail Tănasă - Botoșani.
Elevii antrenorilor Dorin Goian & Daniel Bălan pornesc cu prima șansă, CSM Bucovina este formația de pe locul 2, însă motivația celor de la Șomuz Fălticeni este sau ar trebui să fie una superioară. Cum au reușit să scoată un punct la Piatra Neamț, credem că cei de la Șomuz ar putea pleca neînvinși de la Rădăuți.
CS Bucovina Rădăuți în jocurile de pe teren propriu în 2019: 6-0 cu ACS KSE Târgu Secuiesc, 2-1 cu CS Sporting Liești, 2-0 cu CS Știința Miroslava, 2-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani și 0-0 cu SCM Gloria Buzău.
ACS Șomuz Fălticeni în partidele disputate în deplasare în acest retur are următorul bilanț: 0-2 la CSM Focșani 2007, 2-6 la AFC Metalul Buzău, 1-0 la Galați cu ACS Suporter Club Oțelul, 2-2 la CSM Pașcani și 1-1 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul.

Pronostic: 1,X

4. ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - ACS Foresta Suceava - stadion Ceahlăul - Piatra Neamț.
A: Tudorel Pârlog - Cazașu (Brăila), A1: Răzvan Negoiță - Brăila, A2: Dragoș Mocanu - Brăila. Obs: Petronela Anițoaiei - Iași și Flaviu Gabriel Ion Pop - Bacău.
O partidă fără o miză deosebită pentru cele două formații. Foresta este pe locul 6 cu 43 de puncte dar gândurile jucătorilor, antrenorilor și conducătorilor se îndreaptă spre sezonul următor, unul care să fie mult mai bun ca acesta, în timp ce pietrenii sunt pe locul 8, un loc conform cu investițiile și valoarea lotului. Dacă la Suceava se vorbește de promovare pentru sezonul următor, la Piatra Neamț viitorul este nesigur...sunt restanțe salariale, lotul va suferi probabil modificări în vară, viitorul se anunță incert. Pentru jocul de mâine, ambiția gazdelor de a termina sezonul cu fruntea sus și revenirea în prima echipă a Cristian Copoț-Barb după ispășirea etapei de suspendare poate fi un atu, rămâne de văzut și cum se vor prezenta elevii lui Florin Cristescu la Piatra Neamț dacă ținem cont de frumoasa rivalitate sportivă dintre cele 2 orașe.
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț pe teren propriu în 2019 a înregistrat următoarele rezultate: 1-2 cu CS Sporting Liești, 3-1 cu CS Știința Miroslava, 3-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 0-1 cu CSM Bucovina Rădăuți și 1-1 cu ACS Șomuz Fălticeni.
ACS Foresta Suceava în partidele jucate în deplasare în acest retur are următoarele scoruri înregistrate: 1-1 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 1-1 la Buzău cu AFC Metalul, 3-1 la Galați cu ACS Suporter Club Oțelul și 1-4 la CSM Pașcani.
În tur, la Suceava, Foresta s-a impus cu 1-0, gol semnat de Robert Martin (61).

Pronostic: 1,X

5. ASMS ACS Sănăratea Darabani - CSM Roman - stadion Orășănesc - Darabani (Botoșani) - nu se dispută

6. CS Știința Miroslava - AFC Metalul Buzău - stadion Uricani - Miroslava (Iași).
A: Bogdan Jijiie - Botoșani, A1: Radu Crețu - Botoșani. A2: Vlăduț Hazi - Volovăț (Suceava). Obs: Emil Voicu - Bacău și Simona Renta - Galați.
Primul sezon de L3 după retrogradarea din cel de-al doilea eșalon nu a adus promovarea la Miroslava, formația din Iași este acum pe locul 5 în clasament, probabil că și la Știința se va face o analiză în această vară pentru a se pregăti mult mai bine sezonul ce urmează. 
De partea cealaltă formația AFC Metalul Buzău a avut un retur peste așteptări, a urcat treptat în clasament până pe locul 7 și își face planuri mari pentru viitorul sezon de L3, sezon în care va fi cel mai probabil singura reprezentantă a Buzăului la acest nivel de performanță.
CS Știința Miroslava în jocurile de la Uricani în 2019 a înregistrat următorul parcurs: 2-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 1-5 cu SCM Gloria Buzău, 2-0 cu AFC Botoșani II și 0-1 cu CSM Focșani 2007.
AFC Metalul Buzău în evoluțiile sale din deplasare a înregistrat în acest retur următoarele rezultate: 0-2 la Buzău cu SCM Gloria, 0-1 la Dorohoi cu AFC Botoșani II, 0-3 la Focșani cu CSM 2007 și 4-1 la Liești cu CS Sporting.

Pronostic: 1,x

7. ACS Suporter Club Oțelul Galați - CS Sporting Liești - stadion Oțelul - Galați.
A: Viorel Mihai Haivas - Botoșani, A1: Valentin Popovici - Botoșani, A2: Alexandru Blănariu - Fălticeni. Obs: Gheorghe Mihalache - Buzău și Mitu Roșu - Ploiești.
Formația suporterilor din Galați, echipa care se dorește a fi continuatoarea Oțelului nu a reușit promovarea în acest sezon și din păcate pentru orașul Galați vorbim deja de al 3-lea sezon de liga a 3-a din vara aceasta.
CS Sporting Liești este o echipă bună a seriei I, cu rezultate imprevizibile atât acasă cât și în deplasare. Este de văzut dacă rivalitatea dintre cele două formații din județul Galați pot produce un spectacol fotbalist de calitate în condițiile în care ambele grupări pregătesc de pe acum viitorul sezon de liga a 3-a.
ACS Suporter Club Oțelul Galați în partidele disputate pe teren propriu în 2019 are următorul bilanț: 1-0 cu CSM Pașcani, 2-1 cu ACSM Ceahlăul, 1-0 cu CSM Bucovina Rădăuți, 0-1 cu ACS Șomuz Fălticeni, 1-3 cu ACS Foresta Suceava și 4-2 cu ACS KSE Târgu Secuiesc.
CS Sporting Liești în partidele susținute în deplasare în acest retur a înregistrat următoarele scoruri: 2-1 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 1-2 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 5-0 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 1-3 la Suceava cu ACS Foresta și 2-5 la ACS KSE Tg.Secuiesc.

Pronostic: 1

sâmbătă 11 mai, ora 19:00

8. SCM Gloria Buzău - CSM Focșani 2007 - stadion Gloria - Buzău
A: Valentin Burlă - Iași, A1: Dragoș Turcanu - Piatra Neamț, A2: Vasile Bogdan Caba - Darabani (Botoșani). Obs: Silviu Crângașu - Ploiești și Aurel Ionescu - București.
SCM Gloria Buzău a obținut promovarea pe merit în L2 și acum programează pentru fani un joc în nocturnă pentru ai obișnui cu atmosfera din cel de-al 2-lea eșalon. CSM Focșani 2007 este o formație bună a seriei I, ocupă momentan locul 4 în clasament, loc ce este amenințat în aceste zile și prin pierderea jocului cu KSE Târgu Secuiesc la masa verde (joc disputat în 30 martie și încheiat 1-1 pe teren - etapa 20).
Ne așteptăm la un joc frumos, atractiv în care gazdele își doresc foarte mult să își mențină invincibilitatea în retur, focșănenii au și ei ambițiile lor, ambiții ce se vor regăsi mai cu seamă la startul viitoarei ediții de campionat, atunci când CSM Focșani 2007 își propune promovarea în L2.
SCM Gloria Buzău în 2019 a înregistrat următoarele rezultate în Crâng: 2-0 cu AFC Metalul Buzău, 5-0 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 2-1 cu CSM Pașcani, 6-1 cu ACSM Ceahlăul și 3-1 cu FC Botoșani II.
CSM Focșani 2007 în acest retur în jocurile din deplasare are următorul bilanț: 2-2 la Suceava cu ACS Foresta, 0-3* la Tg.Secuiesc cu ACS KSE (meci decis la masa verde), 1-0 la Liești cu CS Sporting, 1-0 la Miroslava cu CS Știința și 5-0 la Darabani cu ASMS ACS Sănătatea.

Pronostic: 1,x

Loc
Clasamentul (27)
M
V
E
Î
Gol
Pt
Adv
1
SCM Gloria Buzău
26
22
4
0
75-14
70
+31
2
CSM Bucovina Rădăuți
25
16
3
6
46-17
51
+15
3
Suporter Club Oțelul Galați
25
15
4
6
42-24
49
+13
4
CSM Focșani 2007
25
13
7
7
39-21
46
+7
5
CS Știința Miroslava
25
15
1
9
38-29
46
+10
6
ACS Foresta Suceava
25
12
7
6
45-34
43
+4
7
AFC Metalul Buzău
25
11
5
9
36-32
38
-1
8
CSM Ceahlăul Piatra Neamț
26
10
5
11
33-30
35
-1
9
CS Sporting Liești
25
10
3
12
35-33
33
-6
10
ACS KSE Tg.Secuiesc
25
8
4
13
38-46
28
-11
11
CSM Pașcani
25
7
4
14
27-38
25
-11
12
ACS Șomuz Fălticeni
25
7
4
14
25-52
25
-14
13
FC Botoșani II
25
7
3
15
28-44
24
-15
14
CSM Rm.Sărat
25
3
6
16
20-47
15
-21
15
 ACS Sănătatea Darabani
26
2
2
22
20-86
8
-31


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani - Cupa României - faza I | Victorii în Cupa Național pentru ACSM Ceahlăul

Victorii în Cupa Național Echipele de juniori mari ale ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-au calificat astăzi în turul doi al Cupei Național, atât...