vineri, 3 mai 2019

Liga a 3-a, Seria I | Avancronica etapei a 26-a, delegările de arbitri și observatori, pronosticuri. CSM Pașcani și ACS Foresta Suceava este singurul joc de vineri. La Liești, CS Sporting și AFC Metalul Buzău își dispută locul 8 din clasament. Rădăuți, Focșani, SCM Gloria Buzău și ACS Suporter Club Oțelul Galați pornesc cu prima șansă. La Piatra Neamț, ACS Șomuz vizează punct(e) în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Etapa a 26-a a ligii a 3-a în Seria I programează un singur joc vineri, la Pașcani acolo unde CSM-ul din localitate își joacă una din ultimele șanse de a se menține în liga a 3-a. Oaspeții de la ACS Foresta Suceava sunt o formație mai valoroasă, mai rutinată și care ar putea avea un interes la acest joc de la Pașcani, acela de a face "cărțile" pentru ACS Șomuz Fălticeni - formație la mare luptă pentru evitarea retrogradării cu gruparea pregătită de tehnicianul Dan Florin Croitoru
Legat de ACS Șomuz Fălticeni - formație care vine după un succes la scor (5-2) în detrimentul lanternei roșii ASMS ACS Sănătatea Darabani pe Tineretului...trupa antrenată de Daniel Stoica sosește la Piatra Neamț pentru punct(e) asta în condițiile în care în deplasare mai are 2 jocuri de disputat la Rădăuți și Rm.Sărat pe acest final de sezon.
Cel mai atractiv și mai echilibrat joc se anunță la Liești acolo unde CS Sporting o înfruntă pe AFC Metalul Buzău într-o partidă ce are ca și miză imediată ocuparea locului 8, cele 2 formații fiind despărțite în clasament de 1 loc și 2 puncte.
O surpriză ar mai putea furniza ACS KSE Tg.Secuiesc la Galați, acolo unde ACS Suporter Galați a mai pierdut puncte și cu adversare mai modeste decât gruparea din Covasna, însă acum este în pericol și locul 3...CSM Focșani 2007 și CS Știința Miroslava fiind la 3 lungimi iar Foresta la 6.

vineri, 3 mai, ora 18:00

1. CSM Pașcani - ACS Foresta Suceava - stadion CFR - Pașcani (Iași).
A: Cosmin Apetrei - Roznov, A1: Cosmin Cercel - Piatra Neamț, A2: Alexandra Lungu - Roman. Obs: Valentin Luca - Botoșani și Simona Renta - Galați.
CSM Pașcani ocupă locul 12 în clasament, cu 1 punct peste FC Botoșani II așa că orice punct(e) obținut în disputa cu Foresta poate conta decisiv la finalul sezonului. Rămâne de văzut cât de motivată va fi formația din Suceava - neînvinsă cu Florin Cristescu antrenor interimar după demiterea tunisianului Selim Benachour.
CSM Pașcani în jocurile de pe teren propriu în 2019 a înregistrat următorul bilanț: 1-0 cu CS Știința Miroslava, 0-2 cu ACSM Ceahlăul, 2-2 cu CSM Bucovina Rădăuți și 2-2 cu ACS Șomuz Fălticeni.
ACS Foresta Suceava în jocurile disputate în deplasare în acest retur a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 la ACS Șomuz Fălticeni, 1-1 la AFC Metalul Buzău și 3-1 la ACS Suporter Club Oțelul Galați.

Pronostic: 1

sâmbătă, 4 mai, ora 18:00

2. CSM Rm.Sărat - CSM Bucovina Rădăuți - stadion Muncipal Rm.Sărat (Buzău).
A: Alin Gheorghe - Ploiești, A1: Gabriel Răduță - Ploiești, A2: Mircea Rusu - Bertea (Prahova). Obs: Lucian Măiereanu - Brașov și Flaviu Gabriel Ion Pop - Bacău.
CSM Rm.Sărat nu a reușit decât 1 punct din 6 în ultimele 2 etape, culmea cu formațiile din județul Buzău: 1-1 cu SCM Gloria la Rm.Sărat și 0-1 la Buzău pe sinteticul Cornel Negoescu, chiar dacă în ambele jocuri au avut și superioritate numerică minute bune.
Râmnicenii sunt la 7 puncte de de CSM Pașcani - formația de pe locul 12, iar acum primesc vizita celei de-a 2-a clasate, așa că misiunea lor de salvare de la retrogradare pare acum de domeniul SF-ului.
CSM Rm.Sărat în jocurile disputate pe arena proprie în 2019: 1-3 cu CS Știința Miroslava, 0-3 cu CSM Pașcani, 4-1 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 2-2 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și 1-1 cu SCM Gloria Buzău.
CSM Bucovina Rădăuți în meciurile din deplasare în această primăvară a înregistrat următorul traseu: 1-2 la AFC Metalul Buzău, 0-1 la ACS Suporter Club Oțelul Galați, 2-2 la CSM Pașcani și 1-0 la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Pronostic: 2

3. SCM Gloria Buzău - AFC Botoșani II - stadion Gloria - Buzău
A: Lucian Diaconu -Iași, A1: Ionuț Melinte -Iași, A2: Ioan Contofan - Iași. Obs: Daniel Burloiu - Galați și Sorin Cojocaru - București.
SCM Gloria Buzău a promovat matematic în L2 încă din etapa trecută, însă formația lui George Timiș cu siguranță nu este dispusă să facă concesii pe acest final de sezon. Misiunea echipei satelit a formației de primă ligă este una dificilă, va conta desigur și dacă la Buzău vor face deplasarea și câțiva jucători mai experimentați de la prima echipă, însă chiar și așa, SCM Gloria pleacă ca și mare favorită la victorie.
SCM Gloria Buzău în partidele de stadionul din Crâng a înregistrat numai victorii în 2019: 2-0 cu AFC Metalul Buzău, 5-0 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 2-1 cu SCM Pașcani și 6-1 cu ACSM Ceahlăul.
AFC Botoșani II pe terenuri străine în acest retur are următorul parcurs: 0-4 la Suceava cu ACS Foresta, 3-2 la Târgu Secuiesc cu ACS KSE, 2-0 la Liești cu CS Sporting, 0-2 la Uricani cu CS Știința Miroslava și 4-1 la Darabani cu ASMS ACS Sănătatea.

Pronostic: 1

4. ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - ACS Șomuz Fălticeni - stadion Ceahlăul - Piatra Neamț
A: Dorin Vasile Băltuță - Flămânzi (Botoșani), A1: Radu Crețu - Botoșani, A2: Ionuț Turcanu - Coțușca (Botușani). Obs: Vasile Bordaș - Tg.Mureș și Mihail Lazar - Covasna.
Pietrenii au mari probleme financiare pe acest final de sezon în care mai au de disputat 3 jocuri pe teren propriu și unul singur în deplasare, miercuri la Focșani.
Cu un lot evident superior și o calitate în exprimare dovedită și la ultima deplasare de la Dorohoi este de așteptat ca elevii antrenorilor Rădulescu & Anton să își apropie cele 3 puncte puse în joc însă nu este de neglijat nici reverimentul Șomuzului în acest retur la jocurile din deplasare, vezi victoria de la Galați sau remiza de la Pașcani în fața unei contracanditate la salvarea de la retrogradare.
ACSM Ceahlăul în partidele disputate în 2019 la Piatra Neamț: 1-2 cu CS Sporting Liești, 3-1 cu CS Știința Miroslava, 3-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani și 0-1 cu CSM Bucovina Rădăuți.
ACS Șomuz Fălticeni în jocurile disputate în deplasare în acest retur a înregistrat următoarele scoruri: 0-2 la CSM Focșani 2007, 2-6 la Buzău cu AFC Metalul, 1-0 la Galați cu ACS Suporter Club Oțelul și 2-2 la CSM Pașcani.

Pronostic: 1,2

5. ASMS ACS Sănătatea Darabani - CSM Focșani 2007 - stadion Orășenesc - Darabani (Botoșani)
A: Gabriel Mihuleac  -Iași, A1: Alexandru Iftime - Iași, A2: Cosmin Vițelaru - Vaslui. Obs: Costică Manasă - Bacău și Aurel Daicu - Suceava.
CSM Focșani 2007 este neînvinsă în 2019 și are mari șanse să își păstreze invincibilitatea și după jocul de pe terenul ultimei clasate de la Darabani, o formație se pare resemnată la acest moment cu retrogradarea.
ASMS ACS Sănătatea în jocurile disputate în acest retur la Darabani a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 1-4 cu CSM Pașcani, 0-6 cu SCM Gloria Buzău și 1-4 cu AFC Botoșani II.
CSM Focșani 2007 în partidele în care a evoluat în deplasare a obținut următorul bilanț: 2-2 la Suceava cu ACS Foresta, 1-1 la Târgu Secuiesc cu ACS KSE, 1-0 la Liești cu CS Sporting și 1-0 la Uricani cu CS Știința Miroslava.

Pronostic: 2

6. CS Știința Miroslava - CSM Roman - stadion Uricani - Miroslava (Iași) - nu se dispută

7. ACS Suporter Club Oțelul Galați - ACS KSE Târgu Secuiesc - stadion Oțelul - Galați
A: Vasile Buzea - București, A1: Andrei Dumitrescu - București, A2: George Turcu - București. Obs: Iulian Giuran - Ploiești și Marin  Niță - Măgurele (Ilfov).
ACS Suporter Club Oțelul Galați este de nerecunoscut în această primăvară, mai cu seamă după ce a pierdut clar la Buzău confruntarea directă cu SCM Gloria, joc care a stabilit în mare măsură formația ce va obține biletele pentru liga a 2-a. Elevii lui Tudorel Pelin - antrenorul interimar după demiterea lui Alin Pânzaru, sunt în pericol acum să piardă și locul 3, CSM Focșani, CS Știința Miroslava și ACS Foresta Suceava sunt aproape, așa că ar cam fi timpul ca formația gălățeană să mai și câștige joc(uri) pe acest final de sezon.
ACS Suporter Club Oțelul Galați în partidele jucate pe teren propriu în această primăvară are următorul palmares: 1-0 cu CSM Pașcani, 2-1 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 1-0 cu CSM Bucovina Rădăuți, 0-1 cu ACS Șomuz Fălticeni și 1-3 cu ACS Foresta Suceava.
ACS KSE Târgu Secuiesc în jocurile disputate în deplasare în 2019 are următorul bilanț: 0-6 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 0-1 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 1-1 la Suceava cu ACS Foresta și 1-4 la Buzău cu AFC Metalul.

Pronostic: 1

8. CS Sporting Liești - AFC Metalul Buzău - stadion Comunal Liești (Galați)
A: Andrei Denis Crețu - Botoșani, A1: Răzvan Ionuț Andrei - Piatra Neamț, A2: Nicoleta Grigoriu - Botoșani. Obs: Laurențiu Vărgatu - Brăila și Ilie Andrici - Cervicești (Botoșani).
Prin prisma clasamentului avem la Liești cel mai echilibrat și cel mai atractiv joc între 2 formații de mijlocul clasamentului, în care miza cea mare este pentru acestă etapă locul 8. Despărțite de doar 2 puncte în clasament, CS Sporting Liești ar putea face schimb de locuri cu formația pregătită de Vali Stan numai în eventualitatea unei victorii.
În 2019 pe teren propriu, CS Sporting Liești a înregistrat următoarele rezultate: 1-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 0-2 cu SCM Gloria Buzău, 0-2 cu AFC Botoșani II și 0-1 cu CSM Focșani 2007.
Oaspeții de la AFC Metalul Buzău în jocurile din deplasare din retur au înregistrat următoarele scoruri: 0-2 la Buzău cu SCM Gloria, 0-1 la Dorohoi cu AFC Botoșani II și 0-3 la Focșani cu CSM 2007.

Pronostic: 1,2

Loc
Clasamentul (25)
M
V
E
Î
Gol
Pt
Adv
1
SCM Gloria Buzău*
24
20
4
0
70-13
64
+28
2
CSM Bucovina Rădăuți
23
15
3
5
42-16
48
+12
3
Suporter Club Oțelul Galați
23
14
4
5
38-21
46
+13
4
CSM Focșani 2007
23
12
7
4
34-18
43
+7
5
CS Știința Miroslava
24
14
1
9
36-29
43
+7
6
ACS Foresta Suceava
23
11
7
5
39-29
40
+4
7
ACSM Ceahlăul P. Neamț
24
10
3
11
31-28
33
0
8
AFC Metalul Buzău
23
9
5
9
31-31
32
-4
9
CS Sporting Liești
23
9
3
11
30-28
30
-3
10
ACS KSE Târgu Secuiesc
23
7
5
11
34-41
26
-10
11
ACS Șomuz Fălticeni
23
7
3
13
24-49
24
-12
12
CSM Pașcani
24
6
4
14
23-37
22
-11
13
AFC Botoșani II
23
6
3
14
26-41
21
-15
14
CSM Rm.Sărat
23
3
6
14
19-39
15
-18
15
 ACS Sănătatea Darabani
24
2
2
20
19-76
8
-28
* formație promovată în L2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Echipa de seniori a CSM Ceahlăul Piatra Neamț profită de pauza competițională și astăzi a participat la un antrenament aparte la Mihuț-Wrestling-Academy

Echipa de seniori a CSM Ceahlăul Piatra Neamț profită de pauza competițională și astăzi a participat la un antrenament aparte la Mihut-Wres...