joi, 30 mai 2019

Liga a 4-a, Neamț | Ozana ÎNVINGE Speranța și REAPRINDE lupta pentru PROMOVARE!. Bradu Borca, victorie fără emoții cu Victoria Horia, merge duminică la Tg.Neamț din poziția de LIDER!!

Etapa a 3-a (29 mai, ora 18:00)

AS Bradu Borca
4-0 (2-0)
Victoria Horia
FC Ozana Tg.Neamț
1-0 (0-0)
CS Speranța Răucești
Etapa intermediară de miercuri a fost influențată de precipitațiile abundente care au căzut la ora jocurilor atât la Mădei, dar mai ales la Tg.Neamț, locație în care startul reprizei a 2-a a fost întârziat cu circa o oră. 
Dacă la Mădei, AS Bradu Borca și-a luat un avantaj important (2-0) până la pauză, goluri semnate de Nuțu și C.Munteanu, la Tg.Neamț, pauza a venit la 0-0 atunci când se punea întrebarea dacă jocul va mai putea fi reluat.
Imediat după pauză, Marian Crețu a semnat singura reușită a jocului în min.47, în urma unei acțiuni colective de atac purtată de Ozana în partea dreaptă, fază la care au mai participat Huțanu autorul unei diagonale perfecte pentru Patrichi, cel care a recentrat inspirat spre Crețu - atacantul care cu sânge rece a întors un adversar și marcat golul care avea să fie al victoriei pentru Tg.Neamț. 
Dacă la Mădei, Bradu a mai punctat de 2 ori în repriza a 2-a, pentru un 4-0 care ne scutește de prea multe comentarii, la Tg.Neamț s-a jucat pe contre, ambele formații jucând cu ambiție însă realizările fotbalistice au fost puține, meciul asemânăndu-se în multe momente cu întâlnirile din sezonul regular dintre cele două formații.


Loc
Clasamentul (3)
M
V
E
Î
Gol
Pt
1
AS Bradu Borca
3
2
0
1
7-3
28
2
FC Ozana Tg.Neamț
3
2
0
1
5-2
27
3
CS Speranța Răucești
3
1
1
1
4-4
26
4
Victoria Horia
3
0
1
2
2-9
15

Etapa viitoare, a 4-a din play-off, programează duminică 2 iunie, ora 11:00, jocurile: Victoria Horia - CS Speranța Răucești și FC Ozana Tg.Neamț - AS Bradu Borca.

foto: https://fcozana.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani - Cupa României - faza I | Victorii în Cupa Național pentru ACSM Ceahlăul

Victorii în Cupa Național Echipele de juniori mari ale ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-au calificat astăzi în turul doi al Cupei Național, atât...