vineri, 14 iunie 2019

Fotbal - liga a 5-a, Neamț | CANICULA "modifică" orele de desfășurare pentru finalele de duminică de pe stadionul "Moldova" din Roman. Fără prelungiri în caz de egalitate la finalul timpulului regulamentar, se va trece direct la penalty-uri!

Având în vedere temperaturile ridicate, care se anunță duminică, 16 iunie, AJF Neamț a decis să modifice orele de disputare a celor două finale. Arsenal Văleni și Vulturul Costișa vor juca finala mică de la ora 9:00, iar Bravo Bodești și Voința Valea Ursului se vor întâlni în finala mare de la ora 11:00. Ambele partide se desfășoară pe stadionul "Moldova" din Roman. De asemenea, în caz de egalitate după 90 de minute, se va trece direct la penalty-uri de departajare. 
AJF Neamț atenționează echipele care vor juca duminică, 16 iunie 2019, cele două finale ale campionatului Ligii 5 că va fi necesar să își asigure apa pentru pauzele de hidratare care vor fi în timpul meciurilor. Asta mai ales că se anunță temperaturi foarte ridicate în ziua celor două partide.

frf-ajf.ro
Asociația județeană de fotbal Neamț - liga a 5-a, play-off, sezon 2018-2019 | frf-ajf.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | CS Mioveni și-a primit înapoi punctele scăzute din cauza litigiului cu Dandea. Echipa argeșeană i s-a ridicat interdicția la transferuri, este programată în campionat pentru etapa a 10-a, cum arată acum clasamentul

  Deznodământ neașteptat și ireal în litigiul dintre CS Mioveni și Alexandru Dandea și primul verdict cu depunctare în această speță dictat ...