duminică, 2 iunie 2019

Liga a 4-a, Neamț | Ozana BATE Borca și trece în față, Speranța fără pași greșiți la Horia, are nevoie de 2 victorii în ultimele 2 runde pentru a ajunge la BARAJ!

Etapa a 4-a (2 iunie, ora 11:00)

Victoria Horia
0-2 (0-1)
CS Speranta Răucești
FC Ozana Tg.Neamț
4-0 (1-0)
AS Bradu Borca
La Tg,Neamț, Ozana reușește o victorie frumoasă în fața Bradului Borca și trece pe prima pozție în clasament pentru prima dată în acest play-off foarte echilibrat, în care, paradoxal, 3 formații din 4 păstrează șanse mai mari sau mai mici de a se încununa cu titlul de campioană a județului Neamț.
Șerban în minutul 31 a deschis scorul pentru Ozana cu un șut din afara careului, iar în repriza a 2-a, formația pregătită de duoul Dăscălescu - Zavate, mai practică și mai eficientă a mai încris de 3 ori prin Radu Miron (54) cu un trasor de la circa 25 de metri sub transversala lui Hărăguță și golgheterul Patrichi - autorul unei dopiete în minutele 73 și 89: prima dată a înscris cu o lovitură de cap în urma unei centrări reușite din partea dreaptă a aceluiași Miron, a doua oară lovind simplu pe contraatac în urma unui un-doi cu Mădălin Popa, totul pornind în urma unei faze de la centru terenului.
CS Speranța Răucești a reușit o victorie prețioasă la Horia în fața Victoriei prin reușitele semnate de Hurdubei din penalty în prima repriză, respectiv veteranul Cucoș în repriza a doua.
Speranța este singura formație care a pierdut punct(e) cu Victoria Horia, chiar în prima etapă din play-off, la Răucești (1-1), fapt care ar putea să o coste titlul de campioană a județului Neamț.
Cu un program infernal în ultimele 2 etape, deplasare la Mădei cu AS Bradu Borca și acasă la Răucești cu Ozana, Speranța are nevoie de 2 victorii pentru a încheia sezonul pe locul 1, în vreme ce Borca are doar varianta victoriei cu Speranța și apoi în ultima etapă să spere la un rezultat de egalitate la Răucești al Ozanei...parcă prea mulți dacă...așa că să luăm etapele pe rând și să vedem unde ne duc desfășurarea acestora la finalul duminicii viitoare!

Loc
Clasamentul (4)
M
V
E
Î
Gol
Pt
1
FC Ozana Tg.Neamț
4
3
0
1
9-2
30
2
CS Speranța Răucești
4
2
1
1
6-4
29
3
AS Bradu Borca
4
2
0
2
7-7
28
4
Victoria Horia
4
0
1
3
2-11
15


foto: Gelu Crăcană și Fotbal Club Speranța Răucești


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani - Cupa României - faza I | Victorii în Cupa Național pentru ACSM Ceahlăul

Victorii în Cupa Național Echipele de juniori mari ale ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-au calificat astăzi în turul doi al Cupei Național, atât...