duminică, 9 iunie 2019

Liga a 4-a, Neamț | Ozana de "CRISTAL" - este noua campioană a județului Neamț! Victoria de la Răucești, umbrită de accidentarea lui Crețu din debutul jocului. Bradu Borca a cedat la Horia și este "ABONATA" de serviciu la locul 2

Etapa a 6-a (9 iunie, ora 11:00)

2-1 (0-0)
AS Bradu Borca
CS Speranța Răucești
0-4 (0-2)
FC Ozana Tg.Neamț

FC Ozana Tg.Neamț este noua campioană a județului Neamț și formația ce ne va reprezenta la barajul de promovare în dublă manșă (15 și 22 iunie, primul joc la Liteni, al doilea la Tg.Neamț) cu campioana județului Suceava, Viitorul Liteni.
Sărbătoarea de la Răucești, a fost umbrită de accidentarea nefericită a lui Marian Crețu de la Ozana. produsă în debutul jocului (min.2) de către Andrei Întuneric - jucător care avea să primească ulterior - cartonașul roșu, de la centralul Daniel Luță.
Aflată în superioritate numerică încă din primele minute, Ozana avea să își facă meciul simplu punctând de 3 ori prin vârful de atac Dragoș Patrichi (8, 40, 50) - golgeterul formației. Atunci când soarta jocului era pecetluită, înlocuitorul accidentatului Crețu, Vavrița (80) - a punctat pentru 4-0 printr-o execuție pretențioasă - scăriță peste Coșa, în urma unei faze plecate de la limita ofsaidului.
Bucuria de final a Ozanei de pe terenul de joc, alături de suporteri, primar, vice-primar, președinte dar și antrenorul Daniel Zavate - aflat la ceas aniversar, purtat și aruncat pe brațe de jucători, a marcat închierea unui sezon disputat la L4 Neamț, sezon în care campioana a fost decisă în ultima etapă. 
Într-o altă partidă, la Horia, Victoria a depășit-o pe AS Bradu Borca cu 2-1 (0-0), bifând prima victorie din play-off, în timp ce AS Bradu Borca termină al 3-lea sezon consecutiv pe locul 2 (după ACS Enadani Poiana Teiului, CSM Ceahlăul și acum FC Ozana Tg.Neamț).

Loc
Clasamentul (6)
M
V
E
Î
Gol
Pt
1
FC Ozana Tg.Neamț*
6
5
0
1
18-5
36
2
AS Bradu Borca
6
3
0
3
12-10
31
3
CS Speranța Răucești
6
2
1
3
7-12
29
4
Victoria Horia
6
1
1
4
7-17
18
* campioana județului Neamț participă la barajul de promovare cu Viitorul Liteni (Suceava)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | CS Mioveni și-a primit înapoi punctele scăzute din cauza litigiului cu Dandea. Echipa argeșeană i s-a ridicat interdicția la transferuri, este programată în campionat pentru etapa a 10-a, cum arată acum clasamentul

  Deznodământ neașteptat și ireal în litigiul dintre CS Mioveni și Alexandru Dandea și primul verdict cu depunctare în această speță dictat ...