marți, 16 iulie 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CSM Ceahlăul l-a împrumutat pe Andrei Georgian Mateiciuc la ACS Șomuz Fălticeni

După ce în ediția trecută de campionat fostul golgheter al pietrenilor de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț la nivelul ligilor a 4-a și a 5-a a fost împrumutat la colega de serie ACS Foresta Suceava, acolo unde a jucat în 9 partide din care în 2 a început ca titular, iată că și în această vară, Andrei nu a fost păstrat în lotul pietrenilor fiind împrumutat tot în județul Suceava la colega de eșalon - ACS Șomuz Fălticeni - la reunirea căreia Andrei s-a prezentat astăzi 15 iulie.
ACS Șomuz Fălticeni este o formație care a promovat în sezonul trecut de campionat terminând sezonul pe poziția a 11-a în clasament.
CSM Ceahlăul a câștigat în tur la Fălticeni cu 2-1, goluri semnate de Cristian Copoț-Barb din penalty în min.29 și Răzvan Pîntea (70) respectiv Padovei (37), pentru ca în retur la Piatra Neamț confruntarea dintre cele două formații să se încheie la egalitate, 1-1. Au marcat pentru pietreni Cosmin Țapu (86) respectiv Gabriel Cotoară (24).
ACS Șomuz este primul adversar al elevilor lui Gabriel Rădulescu din pregătiri, confruntarea urmând a avea loc pe 27 iulie, locația nu a fost stabilită momentan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu