marți, 9 iulie 2019

Fotbal - liga a 3-a, Seria I | INTERVIU: Victor Isache-Andrei – președinte FC Ozana Tg.Neamț dezminte informațiile apărute ieri în presă și “explică” termenii colaborării cu CSM Politehnica Iași | Când se reunește FC Ozana, cine va face parte din staff-ul tehnic și datele despre viitoarele achiziții în interviul de mai jos

Fotbalul nu mai are răbdare în aceste ultime zile de vacanță...Chiar și la nivelul ligii a 3-a, o parte din formații s-au reunit (CSM Focșani 2007, ACS Foresta Suceava, CS Aerostar Bacău, ACS Suporter Club Oțelul Galați) iar celelalte au anunțat ca și dată a reunirii ziua de luni 15 iulie. Este și cazul formației noi promovate FC Ozana Tg.Neamț - merituoasa campioană a județului Neamț la nivelul ligii a 4-a și câștigătoarea barajului de promovare în liga a 3-a în fața campioanei județului Suceava, CSO Viitorul Liteni.
Astăzi prin amabilitatea președintelui Victor Isache-Andrei, oficialul de la FC Ozana Tg.Neamț ne-a sunat în principal pentru a clarifica "detaliile" noii colaborări cu formația de primă ligă CSM Politehnica Iași, am aflat date despre ceea ce se dorește la Tg.Neamț pentru acest sezon, care sunt planurile de viitor, despre componența staff-ului tehnic, structura lotului pentru acest prim sezon de liga a 3-a dar și un lucru la fel de important, sesizat de puțini și anume că la Tg.Neamț se dorește construirea unei formații care în cel mai scurt timp să fie alcătuită din jucătorii crescuți în marea lor majoritate pe plan local.
Astăzi m-am întâlnit cu Tony (nr.Anton Heleșteanu - șeful Departamentului Scounting de la CSM Politehnica Iași) împreună cu domnul primar Harpa și am avut o discuție de 2 ore în care am stabilit niște lucruri.
I-am transmis d-nului Heleșteanu faptul că declarația apărută ieri în mass-media cred că este doar o greșeală pe care și-o asumă. Această declarație nu este conformă cu realitatea. Abia astăzi la ora 14.00 ne-am întâlnit la masă să punem lucrurile la punct. Ieri a fost o discuție la general cu d-nul primar în care s-a discutat că se vrea o colaborare...d-nul primar m-a sunat și ma întrebat dacă doresc o colaborare cu CSM Poli Iași, la care am fost de acord să ne întâlnim și să vorbim. Noi FC Ozana Tg.Neamț suntem echipa orașului Târgu Neamț, echipa târg-nemțenilor practic, noi nu o să fim practic niciodată satelitul nimănui. La Târgu Neamț, Ozana o să aibă identitate proprie, a avut de la înființare și o să aibă în continuare. Deși în momentul de față ne confruntăm cu o criză de juniori, practic s-au pierdut juniorii din ultimii ani, nu am mai avut continuitate. Antrenorul formației noastre rămâne Dan Zavate ajutat de Florin Dăscălescu. Colaborarea noastră va fi în felul următor: CSM Poli Iași va trimite 6-7 jucători pe care noi o să îi vedem (2000 și 1999), cred că 1-2 din 1999, cei mai mulți din 2000. Jucătorii o să stea la Tg.Neamț, jucători care dacă vor confirma, vor juca, dacă nu, nu. Nu avem clauze speciale că trebuie să joace un anumit număr de meciuri, anumiți jucători. Este un parteneriat și atât. Randamentul lor este singurul lucru care va determina folosirea acestor tineri jucători. Noi am mai adus 2 juniori, nu o să fie singurii juniori cei de la Iași... Cu Valentin Iacoboaie de la CSM Ceahlăul ne-am înțeles, băiatul e originar din Tg.Neamț. Noi ne dorim să păstrăm în rândul nostru un nucleu din formația cu care s-a reușit promovarea, minim 8-9 jucători. De la CSM Poli Iași vom primi 7 jucători, nu știu să vă zic acum dacă vor rămâne toți șapte, trebuie să-i vedem măcar o săptămână, în funcție și de randamentul lor. Probabil vom mai aduce și alți seniori la echipă, suntem în discuții cu 2 africani, alții decât cei aduși în primăvară. Reunirea este fixată pentru luni 15 iulie. Noi ne așteptăm la o colaborare foarte bună cu cei de la CSM Politehica Iași. Știu că sunt tineri de valoare cei care o să vină, mă repet nu există niciun fel de clauze pentru a juca...staff-ul tehnic va decide în funcție de randamentul lor. Nu ni se impune un sistem de joc anume, noi vom juca ceea ce vor decide antrenorii noștri. Țin să precizez că FC Ozana Tg.Neamț își propune ca în 3-4 ani, să crească proprii jucători, copii profesorului Radu Miron și ai profesorului Cosmin Bocăneț. Pentru ei facem această echipă, ne dorim o echipă a orașului care să producă fotbaliști.

Cu mai multe date legat de transferuri, jocuri de pregătire, dar și de parcursul formației FC Ozana Tg.Neamț în campionatul ligii a 3-a, seria I, vom reveni desigur ori de câte ori o să avem informații ce necesită atenția iubitorilor de fotbal din Neamț.

Sursa fotohttps://fcozana.ro/ și Dan Eșanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu