duminică, 28 iulie 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Sporting Liești este foarte aproape de desființare. Jucătorii au fost deja anunțați să își caute alte angajamente

Echipa de fotbal Sporting Lieşti, care a jucat în ultimii ani în Liga 3, este pe punctul de a se desfiinţa sau în cel mai fericit caz să continue doar în campionatul judeţean. Fotbaliştii din lotul care a început pregătirile pentru noul sezon al Ligii 3 au fost anunţaţi în cursul zilei de duminică, prin sms-uri, să îşi caute angajamente la alte echipe.  O decizie finală este aşteptată să fie luată mâine. 
Unul dintre motivele principale care a dus la această situaţie este de natura financiară, echipei fiindu-i alocată de la Consiliul Local suma de doar 200.000 de lei, cu care se poate rezista în Liga 3 cel mult până spre finalul lunii octombrie
În acest context, este greu de crezut că se va mai disputa partida ACS Universitatea Dunărea de Jos – Sporting Lieşti, care urma să aibă loc miercuri, în primul tur al Cupei României – faza naţională.
În ediția de campionat 2018-2019, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și CS Sporting Liești și-au împărțit fiecare victoriile, ambele formații câștigând în deplasare cu același scor: 2-1. 
Pe 1 septembrie 2018, la Liești, ACSM Ceahlăul s-a impus datorită golurilor semnate de Răzvan Pîntea (17) și Cosmin Țapu (62) respectiv Dragoș Voicu (90+2), în timp ce în retur, la Piatra Neamț, pe 8 martie 2019, gălățenii au fost mai buni, cu un gol decisiv în prelungiri: Cristian Copoț-Barb (87 din penalty) pentru pietreni, respectiv Ionuț Iancu (50) și Marius Manea (90+1) au punctat pentru gălățeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu