luni, 12 august 2019

Fotbal - liga a 3-a, Seria I | Astăzi după orele 15:00 vom afla țintarul turului. Județul Neamț are 2 reprezentante la startul ediției de campionat 2019-2020

Azi, 12 august 2019, la orele 15.00, la sediul FRF, în sala Nicolae Dobrin, va avea loc tragerea la sorți a programului competițional pentru liga a III-a, din sezonul 2019 - 2020. Prima etapă va avea loc pe 24 august 2919. Ultima din tur se va juca pe 30 noiembrie 2019, iar returul va începe pe 7 martie 2020. 
După cum se poate vedea din foto 1, seria I din L 3, din care face parte si Focsaniul, are 2 judete, Galati si Suceava cu cate 3 echipe, 3 județe, Iasi, Neamt si Bacău, cu cate 2 echipe si Vrancea, impreuna cu Botoșani, Covasna și Vaslui, cu cate o singură echipă.
FC Ozana Tg.Neamț este o nou promovată ce a câștigat județul Neamț în ediția trecută a L4 Neamț la mare luptă cu CS Speranța Răucești și AS Bradu Borca, într-un campionat în 6, care a avut nevoie și play-off pentru desemnarea campioanei.
La baraj, FC Ozana Tg.Neamț a eliminat într-o dublă manșă scoruri 4-1 și 1-2 pe CSO Viitorul Liteni - campioana județului Suceava.
Susținută de primărie și de serie de sponsori locali, FC Ozana Tg.Neamț (foto 2) își propune să facă o figură frumoasă la nivelul ligii a 3-a, târg-nemțenii au reușit în această vară încheierea unui parteneriat de colaborare cu Politehnica Iași, parteneriat prin care o serie de jucători tineri de la Iași, vor fi rodați la Tg.Neamț sub bagheta aceluiași tandem de tehncieni care au reușit promovarea: Daniel Zavate și Florin Dăscălescu.
La Piatra Neamț, CSM Ceahlăul Piatra Neamț se află la al 2-lea sezon consecutiv la nivelul ligii a 3-a, sezon în care pietrenii își propun mai mult decât în ediția trecută de campionat când au terminat pe un modest loc 10 din 15 formații.
Cu Marin Mitran în calitate de președinte executiv, pietrenii au făcut o serie de transferuri interesante, care speră oficialii și staff-ul tehnic să facă diferența în acest sezon. Cu un preparator fizic italian în persoana lui Daniele Nervi venit de la vicecampioana Albaniei - Kukesi, "galben-negrii" speră să arate altfel în acest sezon, iar ajutorul financiar important venit din partea CJ Neamț (200.000 de roni) până în luna decembrie, reprezintă o garanție că CSM Ceahlăul poate urca mai sus în ierarhia ligii a 3-a, seria I.

Vom reveni după orele 15:00, cu țintarul turului în liga a 3-a, Seria I, cu programul primei etape chiar AICI!

FC Botoşani 2 - Aerostar Bacău FC Ozana Târgu Neamţ - CSM Focşani CSM Ceahlăul Piatra Neamţ - Ştiinţa Miroslava CSM Paşcani - SC Oţelul Galaţi CS Universitatea Dunărea de Jos Galaţi - KSE Târgu Secuiesc Foresta Suceava - Sporting Lieşti Huşana Huşi - Bucovina Rădăuţi CSM Bacău - Şomuz Fălticeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu