marți, 10 septembrie 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Cristi Popovici este noul antrenor principal la CS Știința Miroslava. Dan Florin Croitoru va rămâne în cadrul clulubui, cel mai probabil va prelua o grupă de juniori sau echipa secundă

Clubul sportiv Știința Miroslava anunță cooptarea în staff-ul tehnic, în funcția de antrenor principal, a domnului Cristian Popovici. Cunoscut deja în lumea fotbalului românesc, băcăuanul care a jucat 10 ani la formația locală FCM, și-a început cariera de antrenor în 2002 pregătind până în prezent 7 echipe după cum urmează: Aerostar Bacău, FCM Bacău, FC Botoșani, SC Bacău, Dinamo II București, Foresta Suceava, ultima fiind sezonul trecut și anume formația de ligă secundă, Metaloglobus București. Îi urăm bun venit, mult succes în noua funcție și în meciul de sâmbătă de pe Stadionul "Uricani" împotriva celor de la Foresta Suceava se anunță într-un comunicat oficial emis pe pagina de facebook CS Știința Miroslava.
Clubul sportiv Știința Miroslava anunță încetarea colaborării cu domnii Petre Sinescu și Croitoru Florin din funcțiile de antrenori a echipei principale din Liga a III-a. Cei doi au obținut o victorie, un egal și o înfrângere în primele 3 etape, fiind de asemenea, eliminați din Cupa României din primul meci de formația județeană, Unirea Mircești.
Domnul Croitoru va continua colaborarea în cadrul clubului urmând a prelua o grupă de juniori sau cel mai probabil echipa secundă. Le mulțumim pentru tot efortul depus și le urăm mult succes în continuare în activitatea desfășurată se arată în comunicatul emis de conducerea clubului pe pagina oficială de facebook. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...