joi, 12 septembrie 2019

Liga a 3-a, Seria I | CSM Ceahlăul este pregătită pentru jocul de la Tg.Neamț. Antrenorul Ștefan Stoica și playmakerul Franck M'Barga se arată încrezători în viitorul echipei

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț va disputa vineri, 13 septembrie 2019, meciul din etapa 4 a Ligii 3, Seria 1, pe terenul celor de la FC Ozana Târgu Neamț. Conducerea tehnică a echipei pietrene s-a informat pe viu despre ceea ce joacă adversarul, antrenorul Ștefan Stoica fiind prezent în mai multe rânduri la Târgu Neamț pentru a viziona meciuri amicale sau oficiale ale Ozanei.
Tehnicianul pietrean consideră că marele avantaj al echipei sale este reprezentat de faptul că toți jucătorii sunt apți din toate punctele de vedere pentru duel, fiind astfel șanse de a produce și ceva schimbări între titulari pentru acest meci. De asemenea, Stoica este mulțumit de faptul că elevii săi capătă tot mai mult mentalitatea despre care se tot vorbește și că toți jucătorii au înțeles că pentru un loc de titular trebuie să muncești din greu la antrenamente.

Ștefan Stoica - antrenor principal ACSM Ceahlăul:
”Am spus de la început că facem parte dintr-o serie foarte dificilă, cu echipe foarte puternice, dar noi trebuie să ne comportăm așa: Ceahlăul este Ceahlăul și trebuie să meargă la fiecare joc pentru a câștiga. Este o echipă care pe propriul teren joacă destul de agresiv, am văzut-o și-n meciuri oficiale și meciuri de verificare, și care care crează probleme oricărui adversar. Noi suntem însă obligați să mergem, să jucăm și să facem un rezultat pozitiv. Ozana este o echipă care acasă presează de la început, dar, în mod logic, nici o echipă nu poate presa timp de 90 de minute. Ei fac un presing agresiv în începuturile meciurilor și până acum le-a ieșit. Sperăm că vom găsi soluția să nu reușească să ne marcheze, pentru că pentru a fi o echipă de top trebuie să primim foarte puține goluri. Dacă primim puține goluri, măcar o dată pe meci suntem în stare să marcăm. Nu ne este frică de nimeni. Problema meciului de mâine este că fiind un teren specific zonei de munte, mingea sare puțin diferit decât pe un gazon ca la Piatra Neamț, de exemplu. Cred că avem valoarea, în acest campionat, să învingem oricare dintre echipele din serie”.
Tehnicianul grupării de sub Pietricica a mai afirmat că echipa s-ar putea întări, poate chiar în perioada imediat următoare, cu alți jucători. ”Mai avem în vizor să mai aducem doi trei jucători puternici care să crească concurența pe posturi. Ceahlăul Piatra Neamț se mișcă, fiindcă nu vrem să lăsăm lucrurile la întâmplare”, a completat Ștefan Stoica.
Mijlocașul echipei ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, Franck M’Barga, a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători în urma meciurilor de până acum din campionat și din Cupa României. Fotbalist trecut prin campionate ca cele din Germania, Turcia, Bulgaria, Grecia sau Cipru, francezul de origine cameruneză are încredere în tot ceea ce se întâmplă în prezent la echipă și consider că promovarea este un obiectiv realizabil.

Franck M’Barga:
”Este o atmosferă foarte bună după acea victorie cu 4-0 din etapa trecută. Antrenorul ne-a spus atunci despre adversar ce trebuia să știm și cum joacă și că trebuie să fim foarte serioși, iar noi am făcut lucruri foarte bune în prima repriză pentru ca în a doua să jucăm mai relaxați. Am mare încredere în echipă din toate punctele de vedere și în toată lumea din jurul nostru, conducere și antrenori. Noul antrenor a adus ceva nou la echipă, a schimbat mentalitatea jucătorilor atât la jocuri, cât și la antrenamente. Avem o echipă bună pentru a promova, dar trebuie să ne concentrăm la fiecare joc în parte. Să luăm totul pas cu pas, meci cu meci, nu să ne impunem acel obiectiv mare, promovarea, și să punem presiune pe noi. Sunt sigur că până în iarnă vom avea rezultate bune. Personal, despre adversar nu știm multe. Dar, cum am zis și mai înainte, noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru nu pe al adversarului. Noi trebuie să ne îmbunătățim jocul nostru și pentru că este un meci în deplasare, trebuie să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv.”

Iată programul complet pentru etapa a 4-a cu jocuri vineri și sâmbătă 13-14 septembrie și clasamentul după disputarea celor 3 etape de până acum:

Etapa a 4-a (13-14 septembrie)
CS Aerostar Bacău

CSM Bucovina Rădăuți
CS Sporting Liești

ACS Șomuz Fălticeni
KSE Tg.Secuiesc

CSM Bacău
ACS SC Oțelul Galați

Hușana Huși
CS Știința Miroslava

ACS Foresta Suceava
CSM Focșani 2007

CS Universitatea Dunărea de Jos Galați
FC Botoșani II

CSM Pașcani
FC Ozana Tg.Neamț

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț


Loc
Clasamentul (3)
M
V
E
Î
Gol
Pt
1
CSM Bucovina Rădăuți
3
3
0
0
7-0
9
2
CS Aerostar Bacău
3
3
0
0
6-2
9
3
ACS Foresta Suceava
3
2
1
0
7-1
7
4
CSM Ceahlăul Piatra Neamț
3
2
0
1
7-3
6
5
CSM Focșani 2007
3
2
0
1
4-2
6
6
SC Oțelul Galați
3
2
0
1
4-4
6
7
CS Știința Miroslava
3
1
1
1
6-6
4
8
FC Ozana Tg.Neamț
3
1
1
1
3-3
4
9
KSE Târgu Secuiesc
3
0
3
0
1-1
3
10
CSM Bacău
3
1
0
2
1-2
3
11
CS Sporting Liești
3
1
0
2
2-5
3
12
ACS Șomuz Fălticeni
3
1
0
2
1-6
3
13
Universitatea Dunărea de Jos Galați
3
0
2
1
2-4
2
14
ACS Hușana Huși
3
0
1
2
1-3
1
15
FC Botoșani II
3
0
1
2
2-8
1
16
CSM Pașcani
3
0
0
3
3-7
0









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...